קארין עליה, כוכבת העונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים" שהחלה אתמול (ראשון), שיתפה היום סדרת סטוריז באינסטגרם, בהם היא נפרדת מסבה האהוב, יעקב ואקנין, שנפטר. עליה היא דוגמנית, שחקנית ומעצבת אופנה ישראלית. מלכת היופי של ישראל לשנת 2016. היום היא משתפת בכאב על אובדן סבה, ועל הקשר המיוחד שלהם.

בסטורי הראשון, קארין העלתה תמונה של סבה עושה קידוש, וכתבה: "נשמתך עדן. סבא שלייי לפני כמה חודשים עוד עמדת על הרגליים".
היא שיתפה מודעת אבל על ההלוויה שתתקיים היום בחולון, והוסיפה בכאב: "ברוך הדיין האמת. סבא שלי הצדיק. היית אחד למיליון הלב שלי קרוע".

עליה שיתפה תמונה מתוקה ואוהבת שלה ושל סבה, כשהוא נראה מחובר לחמצן. היא מספרת על הקשר המיוחד בניהם, אחרי שבמשך חמש שנים גרה אצלו והוא נהג בה כבת. היא כותבת: "ככה נראה הלב שלי- 5 שנים שזכיתי לגור איתך שהייתי כמו בת בשבילך, לא נכדה. דאגת לי כל בוקר, הצחקתי אותך כל לילה. חמש שנים שראיתי אותך כל יום כל היום. הלב שלי כואב שהשארת אותי פה, אני אוהבת אותך סבא שלי, בנשמה שלי".

הקשר המיוחד עם סבה
מהסטוריז עולה כי לקארין היה קשר קרוב ומיוחד עם סבה, יעקב ואקנין. היא תיארה חמש שנים בהן גרה עמו. הוא היה עבורה לא רק סבא, אלא דמות אב. "דאגת לי כל בוקר, הצחקתי אותך כל לילה," כתבה, והדגישה את הקשר היומיומי החם שהיה ביניהם. התמונה של סבה מחובר לחמצן מעידה על מצבו הבריאותי הרעוע בשנים האחרונות, וגם על המסירות של קארין כלפיו.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
יעל
היא מלכת היופי???? בדיחה עלובה
23:28 19.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי
מה זה הכתבות המטופשות האלה
15:08 19.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר