חדשות

צה"ל תקף מנהרות טרור של חיזבאללה בדרום לבנון

צה"ל ממשיך בתקיפות של יעדי חיזבאללה, והבוקר החל בסדרה של הפצצות של מנהרות טרור ומחסני אמל"ח צפונית לנבטיה, בגזרה המרכזית של דרום לבנון

צה"ל תקף מנהרות טרור של חיזבאללה בדרום לבנון
צילום: זירת התקיפות בלבנון

ישראל במלחמה. צה"ל ממשיך בתקיפות של יעדי חיזבאללה, והבוקר החל בסדרה של הפצצות באזור זהרני – צפונית לנבטיה, בגזרה המרכזית של דרום לבנון.

זהרני
זהרני| צילום: התקיפות בדרום לבנון

לפי הדיווחים בתקשורת הלבנונית, מספר פיטריות עשן עצומות החלו להיתמר באזור, לאחר התקיפה של צה"ל.

כשעה לאחר התקיפה עדכן דובר צה"ל: "מטוסי קרב תקפו לפני זמן קצר במרחב רכס הבופור שבדרום לבנון אתר השימש לניהול מערך האש וההגנה של ארגון הטרור חיזבאללה. באתר הותקפו מחבלים, אמצעי לחימה ופירים. אתר זה הוא חלק מפרויקט תת קרקעי משמעותי שבעקבות תקיפות צה״ל הוצא מכלל שימוש.

קיום האתר והפעילות בו מהווה הפרה בוטה של ההבנות בין ישראל ללבנון. צה״ל ימשיך לפעול על מנת להסיר כל איום על מדינת ישראל וימנע כל נסיון שיקום של ארגון הטרור חיזבאללה".

שלשום חיסל צה"ל מהאוויר בכיר בכוח באדר של חיזבאללה, שעסק בהקמה מחדש של תשתיות הטרור באזור. כלי טיס תקף אותו כשהיה ברכבו בכפר רומן בחלק הצפוני של דרום לבנון כ-15 קילומטר מהגבול עם ישראל.

תוך כדי הפסקת האש בלבנון, צה"ל ממשיך בתקיפות של מחסני תחמושת ומחסל מחבלים בחיזבאללה שעוסקים בטרור. נזכיר כי בשבוע שעבר תקף צה"ל באופן חריג בלב הדאחייה בביירות מחסן טילים מדויקים, ובמשך כל התקופה הוא מחסל מהאוויר מחבלים של חיזבאללה בכירים וזוטרים העוסקים בהפעלת הטרור.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות