אחרי נפילת הטיל בנתב"ג, מקורות צבאיים בתימן אומרים הבוקר כי החות'ים צפויים להסלים את התקיפות על ישראל ולהתמקד בפעם הבאה ביעדים אחרים.
על פי הדיווח של עיתונאית חדשות 12, ספיר ליפקין, אחרי תקיפת נמל התעופה בן גוריון החות'ים יתקפו בפעם הבאה נמלי תעופה נוספים בישראל, בניסיון להטיל מצור אווירי על ישראל.
עוד עולה מהדיווח, כי החות'ים לא יסתפקו בהכללת נמלי התעופה הישראלים בבנק המטרות, אלא הוא יכלול גם סל גדול של מטרות בחיפה.

בתוך כך, יום אחרי התקיפה הנרחבת של צה"ל בתימן, בכיר ארגון החות'ים חזאם אל-אסד התייחס הלילה (שלישי) למתקפה הישראלית בפוסט שכתב בעברית ברשתות החברתיות. בדבריו איים כי החות'ים יגיבו נגד ישראל בקרוב.
"התקיפה הציונית-אמריקנית על נמל אל-חודיידה ומפעל המלט בבאג'ל היא פשע נבזי שלא יעבור בשתיקה" כתב אל-אסד. "דמם של האזרחים והעובדים יהיה הדלק לתגובה תימנית קשה ומרעישה".
אחרי התקיפה בתימן: דובר צה"ל בערבית מסתלבט על החות'ים
הבכיר החות'י הוסיף והבהיר כי "נמשיך לתמוך בעזה באמונה ובנחישות, ונכה בעומק האויב ונשבש את תנועתו עד להפסקת התוקפנות והסרת המצור. התגובה קרובה… כואבת ומפתיעה".





תגובות
הפתרון היחידי למדינת עם בני ישראל=מדינה וכוחות הבטחון (צבא ומשטרה ובכלל כוחות הבטחון) ובתי המשפט, יהודים אמיתיים לפי מצוות התורה וההלכה. לא גם שיש בהם יהודים, אלא הם עצמם יהודים לפי מצוות התורה ההלכה. זה הפתרון. היחידי. "...אִם-בְּחֻקֹּתַי, תֵּלֵכוּ; וְאֶת-מִצְוֺתַי תִּשְׁמְרוּ, וַעֲשִׂיתֶם אֹתָם.......... וִישַׁבְתֶּם לָבֶטַח בְּאַרְצְכֶם. ......". "...וחרב לא תעבור בארצכם..." "...וְאִם-לֹא תִשמעוּ, לִי; וְלֹא תעשו, אֵת כל-הַמִּצְוֺת הָאֵלֶּה. וְאִם-בְּחֻקֹתַי תִּמְאָסוּ, וְאִם אֶת-מִשְׁפָּטַי תִּגְעַל נַפְשְׁכֶם, לְבִלְתִּי עֲשׂוֹת אֶת-כָּל-מִצְוֺתַי, לְהַפְרְכֶם אֶת-בְּרִיתִי......"
אמר בן גוריון,:"לעולם אל תזלזל האוייב שלך" האיראנים חכמים מכל שאר המוסלמים סביבנו יש.להם מדענים מעולים,והם כבר הגיעו לחדר השנה של נתניהו ! אנחנו חייבים להתקדם עוד ועוד בלי הפסקה עד שנכריע אותם ואת כל שלוחיהם .אמן
ביבי השקרן והבוגד יכול עכשיו לענוד גם סיכת החטופים וגם סיכת נמל בן גוריון
העיקר שהמחנה שלך מוכן להרים ידיים ולהיכנע בהצלחה עם ה-7.10 הבא