ראש הממשלה בנימין נתניהו פנה הערב (מוצ"ש) לבית המשפט בבקשה לבטל את ימי הדיונים בעדותו למשפט תיקי האלפים, שאמורים להתקיים בימי שני ורביעי השבוע – זאת עקב נסיעתו של נתניהו לוושינגטון ופגישתו הצפויה עם נשיא ארה"ב דונלד טראמפ. למרות שנתניהו הציע כי הדיונים יתקיימו במקום זאת ביום חמישי ושישי וביום שני במהלך חול המועד פסח, בפרקליטות מתנגדים לביטול הדיון המתוכנן ביום רביעי.
בפרקליטות טענו כי עורך דינו של נתניהו, עמית חדד, פנה אליהם על ביטול הדיון ביום שני כשאמר כי "ראש הממשלה עתיד לחזור מביקורו בבית הלבן במהלך יום רביעי, ועל כן לא ניתן יהיה לקיים דיון גם במועד זה". "להפתעת המאשימה, לאחר קבלת תגובתה שונתה הבקשה שהוגשה, כך שבסעיף 5 לבקשה נוספה לפתע אפשרות שתיקבענה פגישות נוספות לאחר הפגישה עם נשיא ארצות הברית" נטען. "סעיף זה לא קיים היה בבקשה שהועברה למאשימה לתגובתה".
לטענתם, "אין בתיקון הבקשה כדי לשנות מעמדת המאשימה, שכן הובהר שהפגישה עם נשיא ארצות הברית שלשמה נדרשת הנסיעה מתקיימת ביום שני ועד כה לא הובהר אם בכלל ומתי ייקבעו פגישות נוספות. על כן אין נימוק המצדיק ביטול הדיון ביום רביעי ולא לקיים דיון מלא ביום חמישי".
בסיכום המכתב נאמר כי "התנהלות ב"כ נאשם 1 היא בלתי מקובלת. בנסיבות אלה המאשימה מבקשת להגיב להבא במישרין לבית המשפט לבקשות ב"כ נאשם 1".

מה דעתך בנושא?
6 תגובות
1 דיונים
רחבעם
ראש הממשלה לשעבר בנט פרסם הודעה בה תקף בחריפות את סביבת רה"מ. "בסוד, בשקר, בקומבינה - היועצים הכי קרובים לראש הממשלה עובדים בשביל המנוע של חמאס. זה טירוף", כתב. "האחים...
ראש הממשלה לשעבר בנט פרסם הודעה בה תקף בחריפות את סביבת רה"מ. "בסוד, בשקר, בקומבינה - היועצים הכי קרובים לראש הממשלה עובדים בשביל המנוע של חמאס. זה טירוף", כתב. "האחים שלנו נלחמים באויב, ויועצי נתניהו קיבלו כסף מהמדינה שמתחזקת את האויב"
המשך 22:43 05.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירדן
נכון מאוד זה שיועצי ראש הממשלה עובדים בשביל קטאר המממנת הגדולה של החמאס והטרור תמורת בצע כסף תוך כדי מלמחה זאת הפגיעה בביטחון ישראל.
22:41 05.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ערן טפר
תגידו בבקשה שזו לא מתיחה. אנחנו די קרובים לאחד באפריל. בדיחה עצובה הפרקליטות.
22:29 05.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמעון רוזן
מדינה בהזיה !!!! ראש הממשלה נפגש עם מנהיג העולם הנאור ומה שמעניין אותם זה סיגרים!!! פרקליטות הזויה ומטורפת . תרדו מהעץ.
22:14 05.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מתנאל
בתגובה ל: שמעון רוזן
מה שמעניין אותנו זה שיועצי ראש הממשלה עבדו בשביל קטאר ולר בשביל אזרחי ישראל. הם הוציאו ידיעות שהקטינו את מעמדה של מצרים והאדירו את קטאר. זאת בזמן שהאיטרס הישראלי הוא בדיוק הפוך. להאדיר את מעמדה של מצריים ששייכת לציר המתון והיא שותפה של ישראל ולהקטין את מעמדה של קטאר שהיא תומכת חמאס וטרור ומפעילה את אל ג'זירה שתומך בטרור
22:39 05.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אביטלי
כך נראית היסטריה, מתובלת בפגיעה בבטחון ישראל
22:01 05.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר