מכת החרמות: כוכב הרשת אורן להב שיתף היום (רביעי) בוועדה המיוחדת לזכויות הילד בכנסת על ההתמודדות שלו עם בריונות ברשת.
בפתח דבריו אמר להב לנוכחים: "אני חושב שזו בושה וחרפה שעוד פעם זה קורה. הדברים האלה קורים וחוזרים על עצמם, שילדים מתאבדים, ואני רוצה להגיד לכם שכל מי שיושב כאן, לכל אחד מכם יש כוח ואתם צריכים להשפיע עם הכוח הזה ולעשות שינוי כי השינוי מתחיל מכם. אם אתם לא תעשו שינוי – לא יהיה שינוי!".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
עוד הוסיף להב: "אני יכול להגיד לכם שאצלנו בבית ספר אין מספיק יד בדבר. אני ילד בכיתה י"א, לא מספיק מדברים על הנושא הזה, לא מספיק נותנים לו דגש, לא מספיק שמים לב אליו, אם ילדה שמה קץ לחייה סימן המדינה עושה כאן משהו לא טוב. אם אף מורה בבית ספר לא הגיעו לשבעה לכבד את האמא ואת האבא של הילדה סימן שמשהו כאן מתנהל לא נכון, סימן שמשהו כאן מתנהל לא בסדר, אם אין נציגות ממשרד החינוך ואף אחד לא בא ואף אחד לא הגיע לעזור לאמא ועושים מזה בדיחה."
כוכב הרשת סיכם את דבריו ואמר: "הכל מתחיל מהרשתות, ילדים מתאבדים בגלל שצוחקים עליהם כי הם מלאים. אני יכול להגיד את זה בתור ילד מלא שהשפילו אותו לאורך כל הדרך. אמנם אני יצאתי מזה, אבל יש אנשים שלא וזה הזמן לעזור להם בזה."
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
זאב
אף אחד לא הגיע כי הם התביישו
04:09 14.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זאב
אף אחד לא הגיע כי הם התביישו
04:09 14.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר