בדיון שנערך אמש בחצות דחתה הממשלה בשלושה חודשים את הקמת הועדה לחקירה ממלכתית בעניין טבח השבעה באוקטובר. רוב שרי הממשלה הסכימו עם רה"מ נתניהו כי לא תקום כעת ועדת חקירה תוך כדי מלחמה וזאת בשל פגיעה במאמץ המלחמתי.
ח"כ אריאל קלנר מסר: "מה שמדינת ישראל צריכה זה ועדת חקירה עם מירב הסמכויות ואשר תקבל את האמון הציבורי הרחב ביותר. בית המשפט העליון נמצא בשפל שכמוהו לא היה מבחינת האמון הציבורי. התערבות בג״ץ לאורך השנים במדיניות הביטחון של ישראל מחייבת שגם הוא ייבדק.
מאחר וכולם צריכים לתת תשובות לכל כך הרבה שאלות, אין לנו ברירה אלא שבית העם, הכנסת, על כל העמדות המיוצגות בה, תמנה בהסכמה רחבה את הועדה. אני אמשיך לפעול בעניין בכל כוחי".
יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד מסר: "ממשלת ישראל עושה הכל כדי לא לקחת אחריות. ישיבת הממשלה שמתקיימת כעת היא מופע מחפיר של ביזוי המשפחות השכולות ומשפחות החטופים".
יו"ר המחנה הממלכתי, בני גנץ:"ועדת חקירה על האסון הגדול בתולדות המדינה אינה הזמנה כבקשתך לשלטון. הנחקרים לא יבחרו את החוקרים. ועדת חקירה ממלכתית, עצמאית לפי חוק – קום תקום".
יונתן שימריז אחיו של החטוף אלון שימריז שנורה בשוגג ע"י צה"ל מסר: "המשפחות שקרוביהן חזרו מהשבי דורשות הקמת ועדת חקירה ממלכתית, הואנשים שחזרו מהשבי לפני שבוע דורשים ועדת חקירה ממלכתית המשפחות השכולות והקהילות שנשחטו דורשות ועדת חקירה ממלכתית, 1,800 קטגורים דורשים הקמת ועדת חקירה ממלכתית, 80% מהעם דורש ועדת חקירה ממלכתית היא תקום איתכם או בלעדיכם!"
בישיבה התפתח עימות חריף בין היועמ"שית לסער שאמר לה: "את מאמצת את המנהג של קריאות ביניים בכנסת, שם אני מוכן לקבל את זה, כאן בישיבת הממשלה זה לא מקובל עליי, אני מבקש ממך להתייחס בסוף דברי".
יו"ר עוצמה יהודית, ח"כ איתמר בן גביר הגיב לעימות ומסר: "רואה את הדיווחים על המופע הפוליטי של היועמ"שית בישיבת הממשלה, ושואל דבר אחד: למה במקום לחכות שהיא תשלח את כולכם לכלא, אתם לא מדיחים אותה כבר?"





תגובות
ועדה"ממלכתית"עם בגץ ועמית העברייןלהפלת נתניהו ועדת חקירה "ממלכתית" עם הדיקטטורים בבג"ץ בראשות עמית העבריין - להפלת נתניהו!
אני משרת את גזבר החמאס
בנט אמר שהוא וליברמן העבירו מיליונים לחמאס! בנט אמר לערוץ 11 שהוא וליברמן הבוגדים העבירו מיליונים לחמאס דרך קטאר!!וכשבנט נשאל אם הוא חי בשלום עם זה הוא אישר וענה "שיהיה ברור, אני שר ביטחון ואני אחראי לכל מה שקורה"!
מכונת הרעל של הבוגד בלחץ
נתניהו העביר לחמאס במשך שנים ארוכות מיליונים על מיליונים של דולרים מכיוון שבעיניו החמאס הוא נכס. הוא אחראי למימון חמאס.
עשרות מליארדים, מליוני טונות של בטון מזוין לבניית מנהרות, מאות אלפי מכליות דלק - כל הטוב הזה נשלח על ידי מלאך החבלה סגול השיער אל אחיו האהוב יחיא סינואר
בנט,ליברמן,גנץ,לפיד עשואת הסכם הגרעין עםביידן בנט,ליברמן,גנץ,לפיד עשואת הסכם הגרעין עם ביידן - הסכם הרסני יותר מזה של אובמה!הם הכריזו על "אין הפתעות" באיראן,ובנט הכריז שלא יביע אף מילת ביקורת על ההסכם!ומאז איראן מרימה ראש! אא
העם דורש וועדת חקירה