חדשות בעולם

ברוסיה מכחישים את הדיווחים על אסד: "לא תואמים למציאות"

ברוסיה הכחישו את הדיווחים לפיהם אסמא אסד, רעייתו של נשיא סוריה המודח בשאר אסד, הגישה בקשת גירושין במוסקבה. לטענת דובר הקרמלין, "הפרסומים הללו אינם תואמים למציאות"

ברוסיה מכחישים את הדיווחים על אסד: "לא תואמים למציאות"
צילום: (צילום: Harold Escalona, שאטרסטוק)

לאחר שדווח אמש כי אסמא אסד ביקשה להתגרש מבעלה, נשיא סוריה המודח בשאר אסד, ברוסיה הכחישו היום (שני) את הטענות על בקשת הגירושין. דובר הקרמלין דימיטרי פסקוב נשאל על דיווחי הגירושין וכן על הדיווחים לפיהם רוסיה הקפיאה את נכסיו של אסד והטילה עליו מגבלות תנועה, ואמר כי "הפרסומים הללו אינם תואמים למציאות".

כאמור, אמש דווח בעיתון הטורקי HABERTURK כי אסמא אסד הגישה בקשת גירושין בבית משפט במוסקבה. לפי הדיווח, אסמא – שאובחנה כחולה בסרטן הדם, טוענת כי היא אינה מקבלת טיפול רפואי הולם במוסקבה.

עוד נטען כי אמה של הגברת הראשונה לשעבר, סחר אל-אטרש, כבר החלה במגעים עם משרדי עורכי דין בריטיים מובילים במטרה להסדיר את חזרתה של בתה לבריטניה.

תגובות

4
4
לאורה
23.12.24

וואו באמת הלם שברוסיה מכחישים. הם מכחישים הכל. נראה לי ככה פותחים את היום במקום בוקר טוב "אני מכחיש".

3
נו באמת
23.12.24

בקרוב יפורסם שהיא מתה

2
אבי
23.12.24

נו, באמת, רוסיה מכחישה? לא, לא יכול להיות! כל הממשל שלהם כולל הנשיא הם כל כל אמינים, אני רק מאמין להם, אין יותר אמינים מהם בעולם,

1
אבי
23.12.24

חחחחח