ברנז'ה

עיתונאית חדשות 12 מגיבה לסערה: "אני לא הסיפור פה"

עיתונאית חדשות 12, יולן כהן, התעמתה אמש עם ראש הממשלה בנימין נתניהו, במהלך מסיבת עיתונאים שהוא ערך. לאחר מכן היא התייחסה לאירוע ואמרה: "המשפחות ביקשו שאשאל את זה"

((צילום: חדשות 12 / ויקימדיה))

עיתונאית חדשות 12, יולן כהן, שהתעמתה אמש עם ראש הממשלה בנימין נתניהו במהלך מסיבת עיתונאים שערך לפני עדותו בבית המשפט, התייחסה לאירוע מהזווית שלה ושיתפה בתחושות.

בראיון לתכנית 'אברי ושרקי' בקשת 12, אמרה כהן: "באתי לעשות את עבודתי ולשאול שאלות בעבור הציבור, משפחות הנרצחים והחטופים שאני מלווה בשנה האחרונה. המשפחות ממש מתחננות, אין לי מילה אחרת לנסח באמצעותה את זה, לפגישה עם ראש הממשלה".

היא הוסיפה: "הן ביקשו שאשאל נקודתית במסיבת העיתונאים, אבל לא קיבלו מענה בסוף. משפחות רבות פתחו הערב את הטלוויזיה כדי לשמוע תשובה מרה"מ ולצערנו לא קיבלו, וזה הסיפור כאן, לא אני ולא מסיבת העיתונאים. רק המשפחות ששנה וחודשיים מחכות לעסקה וליקירים שלהן".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

11
א
10.12.24

רקובה!את לא "הסיפור"אלא השקרים הפשיסטיים שלך! רקובה!את לא "הסיפור"אלא השקרים הפשיסטיים שלך!

הצטרפו אלינו