הפרשן הבכיר לענייני ערבים, צבי יחזקאלי, מתייחס לתקיפה ההיסטורית של ישראל באיראן, וחושף את דעתו בנוגע לטענות לפיהן מדובר במתקפה לא משמעותית.
בסרטון שפרסם לפני זמן קצר, התייחס יחזקאלי למשמעות של התקיפה ולנזק שנגרם לאיראן כתוצאה ממנה. בנוסף, יחזקאלי סקר את הזירות השונות בהן ישראל פועלת, ביניהן נגד חמאס בעזה ונגד חיזבאללה בלבנון.
תגובות
אנא הפיצו בכל הרשתות להפסיק להגיד "תחזרו ב-שלום " זו קללה זה לחזור. בתחיית המתים דוד ויהונתן, ספר "שמות" ועוד, אומרים "תחזרו. ל-שלום " נא להפיץ , הנה עוד 4 לוחמים הרוגים ופיגוע דריסה
יחזקאלי...אתה צריך להחליף אחד מאנשים הקבינט...
יחזקאלי,תפסיק לשלהב את האספסוף הביביסטי.תודה אתה הרי מכיר אותם.
אני לוקח מהסרטון מילה אחת - מקווה. אני לא יודע באמת מה קרה וכנראה שכפי שגורמי בטחון אצלנו אומרים, הותקפו רק סוללות טילים או מכמים, אבל ברור לי שאם נחמיץ את ההזדמנות ולא נסיר מהר את איום הגרעין האיראני, אין לנו זכות קיום, לא רק בארץ, אלא בכלל. אז גם אני - מקווה - מאוד, שזו מכת פתיחה לקראת מכת מחץ שתגיע בימים או בשבועות הקרובים, ושלא ניכנס לתודעת מגננה ונמתין חודשים לתגובה איראנית שאולי לא תבוא, ואז נקום בבוקר למתקפה של טיל אחד עם אטום בחרטום, ונשאל את עצמנו מה עשינו שזה קרה לנו. תודה לך על האופטימיות, וזה חשוב לראות גם את הטוב, אבל צריך להיות ריאלי, וכמו שלא ניצלנו את מתקפת הביפרים כדי לחסל את חיזבאללה ורק עמדנו בפה פעור מול ההצלחה ונתנו לרדואן זמן להתארגן מחדש ולהפיל לנו חללים רבים כעת, כך אני מניח שלא ננצל את הרגע לחסל את משטר האייתולות.