חדשות

צה"ל מאשר: טיל שיוט שהגיע ממזרח יורט בגולן

בצה"ל אישרו כי טיל שיוט שחדר לישראל מכיווח מזרח יורט במרחב רמת הגולן, כשעל פי החשד הטיל שוגר מעיראק. בנוסף יורטה מטרה אווירית חשודה שחצתה מלבנון למרגליות. בשני האירועים אין נזק או נפגעים

(יירוט טיל השיוט (צילום: דו"צ))

אירוע חריג: דובר צה"ל אישר כי טיל שיוט שחדר לישראל מכיוון מזרח יורט הבוקר (שלישי) במרחב רמת הגולן על ידי לוחמי ההגנה האווירית. בנוסף, מערכת "כיפת ברזל" יירטה בהצלחה מטרה אווירית חשודה שחצתה מלבנון למרחב מרגליות. בשני המקרים לא דווח על נזק או נפגעים.

כאמור, הבוקר דווח על טיל שיוט שעל פי החשד שוגר מעיראק לכיוון ישראל. אזעקות רבות נשמעו ביישובי דרום הגולן, ביניהם אבני איתן, אלי עד, כפר חרוב, מיצר, אזור תעשייה בני יהודה, בני יהודה וגבעת יואב, חספין, נוב, נטור, אפיק, מבוא חמה, גשור, נאות גולן ורמת מגשימים.

לפני חודשיים דווח כי טיל שיוט שהגיע מכיוון ים סוף נפל בשטח פתוח במרחב אילת. בצה"ל אמרו כי המטרה הייתה במעקב על ידי כוחות חיל האוויר, אך לא היו נזק או נפגעים. עוד הובהר כי האירוע תוחקר.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4
ש
30.05.24

להתחיל לשגר טילי שיוט למקורות הירי

הצטרפו אלינו