מבזקים
סרוגים

דיווח: מתנהל דיון לניהול פלסטיני במעברי הגבול בעזה

גורם פלסטיני בכיר ציין לסוכנות AWP הערבית כי מתנהל דיון על שליטה פלסטינית במעברי הגבול כרם שלום ורפיח. המטרה: "להקל על כניסת סחורות וסיוע הומניטרי לתוך הרצועה ותנועת אנשים אליה וממנה"

י"ח אייר התשפ"ד
דיווח: מתנהל דיון לניהול פלסטיני במעברי הגבול בעזה

ברקע הדיבורים על היום שאחרי המלחמה והמחלוקות על השליטה ברצועה גורם פלסטיני בכיר אומר כי מתקיים דיון לניהול פלסטיני של המעברים סביב רצועת עזה, כך דווח הבוקר (ראשון) בסוכנות הידיעות הערבית (AWP).

על פי הדיווח "מתקיים דיון זהיר ומפורט בין ארה"ב, מצרים, הרשות הפלסטינית וישראל בנוגע לניהול פלסטיני רשמי של המעברים ברצועת עזה, עם אפשרות של צד שלישי בהסכמה מצרית-פלסטינית", אמר אותו גורם והוסיף: "הדיבורים עוסקים בעיקר במעברי כרם שלום ורפיח, כמו גם במעברים נוספים בצפון הרצועה, במטרה להקל על כניסת סחורות וסיוע הומניטרי לתוך הרצועה ותנועת אנשים אליה וממנה".

הרשות הפלסטינית כרם שלום עזה פלסטינים רפיח