מבזקים
סרוגים

שבוע לפריימריז במפלגת העבודה: ביהמ"ש בהחלטה דרמטית

ביהמ"ש המחוזי קבע כי הבחירות בשבוע הבא לראשות מפלגת העבודה, בהן ככל הנראה ינצח יאיר גולן, תהיינה "בחירות על תנאי", שיצטרכו לעבור הצבעה של חברי ועידת מפלגת 'העבודה'

י"ג אייר התשפ"ד
שבוע לפריימריז במפלגת העבודה: ביהמ"ש בהחלטה דרמטית
שבוע לפריימריז במפלגת העבודה: ביהמ"ש בהחלטה דרמטית צילום: (צילום: אבשלום ששוני / פלאש90)

שבוע לפני הבחירות לראשות מפלגת העבודה, ביהמ"ש המחוזי קבע היום כי הבחירות בשבוע הבא, בהן ככל הנראה ינצח יאיר גולן, תהיינה "בחירות על תנאי", שיצטרכו לעבור הצבעה של חברי ועידת מפלגת 'העבודה'.

על פי החלטת בית המשפט, בשל "פגמים בהחלטת ועידת העבודה", בתוך כחודשיים מיום הבחירות תכונס הוועדה בשנית ותצביע על ההחלטה של הוועידה העשירית לקיים בחירות לראשות המפלגה. אם רוב חברי הוועידה יצביעו נגד ההחלטה, ייערכו בחירות חדשות לראשות המפלגה.

איש העסקים אבי שקד, המועמד לראשות מפלגת העבודה, הגיב להחלטת בית המשפט המחוזי בת"א ואמר: "אנו מברכים על החלטת בית המשפט שבזכותה יתקיימו בחירות הוגנות ושקופות לתפקיד יו"ר המפלגה. כעת, אנו נפעל שמפלגת העבודה תמשיך בדרך האמת- זו של בן גוריון, כצנלסון, יגאל אלון ורבין ותסלק מהשלטון את נתניהו".

אבי שקד יאיר גולן מפלגת העבודה פריימריז לראשות מפלגת העבודה