חשד לשחיתות במאות מיליונים: המשטרה פשטה על עיריית ת"א
עובדים בחברות ניקיון המספקות שירותים למחלקת התברואה בעיריית ת"א, חשודים כי פעלו לקידום ענייניהם בעירייה, בין היתר בהטיית מכרזים, מתן שוחד וטובות הנאה בהיקף של מאות מיליונים

חקירת שחיתות בעיריית תל אביב. חוקרי להב 433 יחד עם רשות המיסים פשטו הבוקר והובילו למעצרם של 13 חשודים, בהם גם עובדי אגף התברואה בעיריית ת"א, בחשד לעבירות חמורות של שחיתות ציבורית, הלבנת הון וקיזוז חשבוניות פיקטיביות בהיקף של מאות מיליוני שקלים ובשיתוף ומעורבות של משפחות פשע מהמגזר היהודי והערבי.
מהחקירה עולה כי עובדים בחברות ניקיון המספקות שירותים למחלקת התברואה בעיריית ת"א, פעלו לקידום ענייניהם בעירייה, בין היתר בהטיית מכרזים, מתן שוחד וטובות הנאה לעובדי אגף התברואה בעירייה ומקורביהם, בתמורה לזכייה במכרזים ולשת"פ בביצוע העבירות. עוד הם חשודים בניגוד עניינים וביצוע עבירות מרמה.
עוד עולה מהחקירה כי אותן חברות ניקיון הפיצו וקיזזו חשבוניות פיקטיביות בהיקף של מאות מיליוני שקלים וגרפו לכיסם עשרות מיליוני שקלים.

הכסף שנתפס (דוברות המשטרה)
החקירה בליווי המחלקה המשפטית מע"מ ומכס ופרקליטות מיסוי וכלכלה.
הבוקר החקירה הפכה גלויה עם מעצרם של 13 חשודים, בהם גם עובדי מחלקת התברואה בעיריית ת"א והם מובאים בשעה זו לחקירה במשרדי היחידה, בסיומה ובהתאם לממצאיה יובאו לדיון בהארכת מעצרם בבימ"ש השלום בראשל"צ.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו