מכבי תל אביב זכתה היום באליפות המדינה בכדורגל בפעם ה-24 בעקבות ניצחון 3:0 על הפועל באר שבע.

קפטן האדומים מיגל ויטור הורחק כבר בדקה הראשונה ומול 10 שחקנים, הצהובים-כחולים לא התקשו. תורג'מן פתח את הסכר בדקה ה-25. דוידזאדה הכפיל אחרי 8 דקות ועידן שחר בדקה ה-69 הבקיע את שער האליפות.

זוהי אליפות ראשונה של התל אביבים אחרי שלוש שנים של אליפות ירוקה מצד מכבי חיפה. חיפה סיימה ב-2:1 מול סכנין עם שער בדקה ה-94. והפער בצמרת נותר 8 נקודות, שני מחזורים לפני סיום העונה.

דין דוד כבש שער ופתח פער (19) מול ערן זהבי (17) במרוץ למלך השערים של העונה. פיירו צמוד לזהבי עם 17 משלו.

את העונה הבאה תפתח מכבי תל אביב במוקדמות ליגת האלופות כשמספיק להם העפלת שלב אחד כדי להבטיח עונה אירופית (בליגה האירופית או בליגה האזורית). בעקבות ההישגים בשנים האחרונות הם צפויים להיות מדורגים בכל השלבים ייתכן וגם בפלייאוף. מכבי חיפה תיפתח את העונה במוקדמות הליגה האזורית.