גורמים בתקשורת העולמית מדווחים על התפרקות כוללת של המגעים לעסקת חטופים בקהיר, כלל צוותי המשא ומתן עזבו את המדינה.
גורמים בתקשורת הבין לאומית מדווחים על התפרקות סופית של המגעים לעסקת חטופים בקהיר, על פי דיווחים במהלך היממה האחרונה העלה חמאס דרישות חדשות שהפכו את ההגעה להסכמה בין הצדדים "לא אפשרית באופן מוחלט".
על פי דיווחים בתקשורת הערבית, המשלחת של חמאס עזבה את מצרים לפני מספר שעות לאחר שהגיעו להבנה שדרישותיהם החדשות לא יתקבלו על ידי שאר הצדדים, גורמים המעורים במשא ומתן הסבירו כי דרישות חמאס היו "מופרכות יותר מתמיד", וכי הארגון חותר לפוצץ את המגעים.
מעבר לכך בתקשורת האמריקאית מדווחים לאורך השעות האחרונות כי גם ראש ה-CIA וויליאם ברנס עוזב את קהיר, לאחר שגם בארצות הברית הגיעו למסקנה כי המגעים הנוכחיים לא יהיו אלו שיובילו לתוצאות בשטח, ברנס צפוי לעזוב את מצרים ולחזור לארצות הברית ולתדרך את הנשיא ביידן על המתרחש במגעים.
בנוסף לכך לאורך השעה האחרונה מדווח כי גם המשלחת הישראלית שנשלחה למגעים חוזרת ארצה, וכי המגעים בקהיר הגיעו לסופם באופן מוחלט.

מה דעתך בנושא?
7 תגובות
1 דיונים
מצב מייאש
ותודה לביבי שהביאנו עד הלום
00:12 11.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראלי גאה
בתגובה ל: מצב מייאש
יורקים עליך ואתה אומר גשם
14:50 11.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גלעד
הסכמים עם ארגוני טרור רק מביאים לעוד מוות וחטופים. די, שיחרור רק בכוח
01:04 10.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תומר
תודה לאמריקה.
20:51 09.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רובין הוד
ברור...עם רוח גבית מארה"ב על עיכוב הנשק ואי הסכמה שניכנס....מה בדיוק ציפו שיקרה?
20:08 09.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רותם
טוב מאוד, נציל מה שנשאר מהם בכח ובעוצמה ולא בכל מחיר. אך לא נוותר על השמדת חמאס ומחיקת עזה מאדם.
20:05 09.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חדה
ברור כי כולם מתו נראה לכם שאנחנו פראיירים
18:52 09.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר