ראש עיריית קריית שמונה, אביחי שטרן, הגיב למטחים העוצמתיים האחרונים ששוגרו לעבר צפון ישראל ותקף בזעם את הדיבורים על עסקאות עם חיזבאללה והחזרת התושבים.
בעקבות המטחים החסרי תקדים ששוגרו לעבר יישובי הצפון מהבוקר, וגרמו למספר פגיעות ונזק בעיר קריית שמונה, ראש העיר שטרן יצא בזעם נגד הדיווחים האחרונים על הפסקות אש ומגעים לעסקה: "מי שקישקש בימים האחרונים על הפסקת אש ועל הסכם בין ישראל לחיזבאללה קיבל היום תשובה מוחצת מה שווים דיבורים והסכמים עם ארגוני טרור".
ראש העיר המשיך ותקף את עצם הרעיון: "המטח האחרון ששוגר בשעות הצהריים לעבר קריית שמונה גרם לנזקים גדולים ולפגיעות ישירות על בתים שנהרסו. תארו לכם מה היה קורה אם באותם בתים היו משפחות עם ילדים".
שטרן המשיך בזעקתו וקרא לממשלה לפעול בנושא ללא התחשבות בלחצים הבין לאומיים: "כדי שנפסיק לראות את המראות הללו, אני קורא לממשלת ישראל להתחיל לעשות מה שטוב ליהודים ולא מה שרוצים הגויים".
ולבסוף הודיע למקבלי ההחלטות כי טעות בידם אם הם חושבים שתושבי העיר יחזרו במציאות הזו: "מי שחושב שתושבי קריית שמונה יחזרו לעיר כדי להיות ברווזים במטווח טועה טעות קשה.אם לא תהייה הכרעה ברורה, ההפגנות של כח קפלן יהיו משחק ילדים לעומת מה שאנחנו מתכננים בקרוב".
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
2 דיונים
גיאח
תושבי קריית שמונה יצביעו רק לביבי, כל החיים שלהם וגם אחרי שהוא ימות. רק דמיינו כמה גרוע יהיה אם הסמול יהיה בשלטון!!
13:41 11.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גולנצ'יק
ראש עיר סמרטוט רצפה של ביבי הזקן הרופס, שב בשקט בממ"ד מה שבחרת זה מה שתקבל. עוד ערבי בכסות של יהודי
12:32 07.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליאת
בתגובה ל: גולנצ'יק
יצאת טמבל הוא לא מצביע ביבי גזען מסריח!
05:27 09.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לולה
העיקר ראש העיר של קרית שמונה ברח שיפסיק לבלבל תמוח הוא דואג לעצמו לא לתושבים בושה
07:50 06.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
ראש הממשלה האהוב ביבי מנסה לכפות על הצבא לתקוף את חיזבאללה, אבל הפיקוד השמאלני מונע ממנו את זה. אם לא היה שמאל ועתונות ממזמן היינו כובשים את לבנון ומקימים...
ראש הממשלה האהוב ביבי מנסה לכפות על הצבא לתקוף את חיזבאללה, אבל הפיקוד השמאלני מונע ממנו את זה. אם לא היה שמאל ועתונות ממזמן היינו כובשים את לבנון ומקימים יישובים על הליטאני.
המשך 17:55 05.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אמא שרה
בתגובה ל: א
יאירי מתוק עוד פעם לקחת לאף?.
18:45 05.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר