השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר מגיב היום (ראשון) לאירוע החריג סמוך לישוב כרם שלום שבו נפצעו 7 בני אדם, 3 מהם במצב קשה.

"לא תקפנו בעזה וקיבלנו את השביעי באוקטובר" כתב בן גביר. "לא תקפנו ברפיח וקיבלנו מתקפה מדויקת, נתניהו, כנס לרפיח עכשיו!" הוסיף.

חבר מפלגתו, אלמוג כהן הגיב גם הוא לאירוע: "ההססנות של ממשלת-ישראל שלא יודעת לדבר בערבית, עולה בחיי אדם. הפצמ"רים שנורו מרפיח לעבר שטחי כינוס באיזור כרם-שלום ממנו מועברות סחורות, הן תזכורת לדרג המדיני כי בג׳ונגל אין הפוגות ואין רחמים".

כהן הוסיף: "האויב הנאצי העזתי מקדש את המוות (השוהאדה), ראוי שנביא להם את מבוקשם".

"הגיע הזמן לתת את הפקודה: רפיח עכשיו"

ח"כ דני דנון (הליכוד) כתב בחשבון הטוויטר שלו: "כל עיכוב בפעולה צבאית נחושה ברפיח, שתרסק את גדודי חמאס – עולה לנו במחירים כבדים ודוחה את שחרור החטופים. הגיע הזמן לתת את הפקודה: רפיח עכשיו!"

לסגור את המעברים עוד היום!

יו"ר מפלגת ישראל ביתנו אביגדור ליברמן תקף: "בשעה שאנחנו מאפשרים להכניס ״סיוע הומניטרי״ דרך מעבר כרם שלום, מפלצות החמאס פוגעים באלו שמאפשרים לאותו סיוע לעבור. חייבים להפסיק את הביזיון ולסגור עוד היום את כל המעברים בין ישראל לרצועת עזה".