עינב, אמו של החטוף מתן צנגאוקר שיתפה היום בכאב על תחושות המשפחה האשימה את הממשלה בהתנהלותה בכל הקשור למשפחות החטופים. ביתה, אחותו של מתן נעצרה באחת ההפגנות ונאסר עליה להשתתף בהפגנות בלתי חוקיות במשך 15 ימים.

לאחר שבתה נטלי יצאה מהחקירה אמרה לכאן 11: "לצערי לא רק חמאס מתעמר בנו – אלא גם הממשלה. אנחנו אזרחים שומרי חוק, אבל בזמן האחרון המגמה היא שימוש בכוח בלתי סביר נגדנו, משפחות החטופים. לא אפסיק להילחם על חייו של בני, חדרי חקירות לא מפחידים אותי"

על מעצר ביתה אמרה: "נטלי הורחקה ל-15 ימים מהפגנות בלתי חוקיות, זה לא יעצור אותה – היא נלחמת על אח שלה".

בהמשך היא דברה על דבריה של השרה סטרוק ואמרה: "אני יכולה לסדר לשרה שתתחלף לשניה אחת עם בני מתן, אני אעשה את זה דרך סינוואר ודרך המתווכות, אם היא רוצה לעבור לשניה אחת את התופת והגיהנום שהבן שלי עובר במנהרות בעזה".