התחרט: שלמה ארצי ביטל את ההופעה בפארק הירקון - סרוגים

התחרט: שלמה ארצי ביטל את ההופעה בפארק הירקון

לאחר שסגר תאריך להופעה בפארק הירקון, הזמר הוותיק החליט לבטל את ההופעה המתוכננת בגלל הבלאגן של עומר אדם עם הופעותיו

רינת קרמר יבלינוביץ, חדשות סרוגים
התחרט: שלמה ארצי ביטל את ההופעה בפארק הירקון
  שלמה ארצי (צילום משה שי פלאש 90)

דה ז'ה וו: כבר קרה בעבר ששלמה ארצי קבע הופעה בפארק הירקון, אך התחרט וביטל אותה. לאחר הדיווחים השונים שגם בקיץ הקרוב הוא מתכנן לעלות על הבמה הגדולה בפארק, ואף קבע תאריך, הזמר החליט לחזור בו שוב.

על פי פרסום של Ynet, ארצי היה אמור להופיע בפארק הירקון ב-15 באוגוסט. כבר לאחר הדיווחים על המופע החדש היו כאלו שטענו כי עד שמכירת הכרטיסים לא תחל הם "לא יברכו על המוגמר", ואכן לא היה כדאי לפתח ציפיות.

על פי גורמים המעורים בפרטים, הסיבה לביטול המופע היא כאב הראש שנאלץ לעבור עומר אדם עם הופעותיו בפארק הירקון בשבועות האחרונים: "שלמה מאוד רוצה כבר הרבה זמן לקיים מופע כזה אבל בכל פעם הייתה סיבה אחרת לביטול. עכשיו סיפור עומר אדם טרף את הקלפים".

עוד באותו נושא

המופע של עומר אדם: ריגש כמו שרק הוא יודע

כזכור, הופעותיו של עומר אדם בפארק עברה טלטלות רבות, כשבמשך ימים אסרה עליו המשטרה לקיים אותן בשל תנאי בטיחות. למרות שברגע האחרון אושרו, נאלץ הזמר לדחות את אחת מהופעותיו בשל המצב הבטחוני.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
עומר אדם מלך....
אמיל | 01-05-2024 12:44
עומר אדם מלך. לא ביטל יש לו הערכה וכבוד למעריציו