מבזקים
סרוגים

הסוקרים מתעקשים: טראמפ בדרך לניצחון

נשיא ארצות הברית לשעבר דונלד טראמפ הוא המועמד המוביל בכלל מדינות המפתח לניצחון בבחירות הקרובות לנשיאות על פי תוצאות שקלול הסקרים לאורך החודשים האחרונים

יאיר אמר | חדשות סרוגים
כ"ב ניסן התשפ"ד
הסוקרים מתעקשים: טראמפ בדרך לניצחון
הסוקרים מתעקשים: טראמפ בדרך לניצחון צילום: (צילום: pv brothers / Shutterstock)

אתר סיקור הבחירות האמריקאי "270 לניצחון", אתר פופולרי העוסק סביב השעון בסקרי בחירות שיקלל את כלל סקרי הבחירות שבוצעו לאורך השבועות האחרונים וקבע כי טראמפ בדרך לניצחון בנובמבר.

סוקרי האתר והעורכים ביצעו שקלול מקיף של סקרי הבחירות מהמכונים המובילים בארצות הברית, ביניהם סקרי בחירות של מכון בלומברג המוביל, מכון הסקרים של אוניברסיטת העילית הארוורד, מכון פיו ומכונים נוספים.

לאחר ניתוח סטטיסטי מקיף, פרסמו אנשי האתר ריכוז גורף של כלל הסקרים האחרונים והחדשים ביותר, והודיעו כי על פי החישובים טראמפ בדרך לניצחון.

כ"ץ הזהיר את השר הצרפתי: נכבוש שטחים בדרום לבנון
כצילום: כ

על פי השקלול של כלל תוצאות הסקרים טראמפ מוביל בכל מדינות המפתח: פנסילבניה (+2), וויסקונסין (+2), צ. קרוליינה (+5), נבאדה (+1), מישיגן (+1), ולמרות הפערים שנראים צנועים, באתר מצביעים על נתונים אלה כתוצאות של טרנדים והשפעות שנמשכות חודשים וניתן לראות אותן בשקלול סטטיסטי, וכי יהיה קשה לביידן לעצור את המומנטום שצובר הנשיא טראמפ.

 

 

ארה"ב ג'ו ביידן דונלד טראמפ הבחירות לנשיאות ארצות הברית 2024