שוהה בלתי חוקי נעצר לאחר שהתחזה לרופא וגנב רכוש - סרוגים
newsletter preview

תהיו הראשונים להתעדכן!

נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.

שוהה בלתי חוקי נעצר לאחר שהתחזה לרופא וגנב רכוש

המשטרה עצרה בעיר העתיקה בירושלים שוהה בלתי חוקי בן 26 תושב בית לחם שהתחזה לרופא וגנב רכוש ממאושפזת. מעצרו הוארך בסוף השבוע

חדשות סרוגים
שוהה בלתי חוקי נעצר לאחר שהתחזה לרופא וגנב רכוש
  (קרדיט: דוברות המשטרה)

המשטרה עצרה בסוף השבוע האחרון בעיר העתיקה בירושלים שוהה בלתי חוקי שהתחזה לרופא וגנב רכוש ממאושפזת.

עם קבלת הדיווח מביטחון בית חולים בירושלים על מקרה גניבה ואיומים כלפי מאושפזת במוסד הרפואי הוזעקו למקום שוטרי תחנת מוריה של מחוז ירושלים.

בבירור שערכו השוטרים עלה כי לפנות בוקר יצר החשוד קשר טלפוני באמצעות מכשיר הסלולרי של מאושפזת עם אמה, תוך שהתחזה בפניה כרופא במחלקה וציין כי בשל החמרה רפואית המצריכה ניתוח, הוא מבקש את פרטי מספר תעודת הזהות והסיסמה של כרטיס האשראי במטרה לחייב את חשבונם על עלות הניתוח, לכאורה.

כרטיס האשראי וכרטיס קופת החולים שנגנבו. (קרדיט: דוברות המשטרה)

בנוסף, התנה את קבלת מכשיר הפלאפון חזרה לרשותם בתשלום כופר ואיים לפגוע בבתם במידה ולא ישתפו פעולה עמו. גם ניסיונותיהם של הורי המאושפזת להניא את החשוד מהמעשה, תוך התחייבות לפגוש אותו במתחם ביה"ח ולשלם לו סכום בסך מאות ש"ח, נתקלו בתגובה שהוא אינו "פראייר". הוריה של הקורבן דיווחו על כך למאבטחי בית החולים שהציבו שמירה עליה עד לאיתורו של החשוד במעשה, על ידי השוטרים.

עוד באותו נושא

רכב ובו 2 פלסטינים עורר חשד ונמצא גנוב בדרך ליו"ש

בדיקה מהירה שערכו בבית החולים העלתה כי מדובר בחשוד שהגיע אל בית החולים לקבלת טיפול רפואי והזדהה כתושב מזרח ירושלים. במהלך זמן זה נכנס אל חדר המאושפזת ותוך זמן קצר עזב את המקום. בהמשך, עלה כי על פי מערכת איתור הפלאפון, החשוד במעשה שוהה באזור העיר העתיקה ובנוסף, שלח מסרון לבני המשפחה כי במידה ומעוניינים להעביר לרשותו את הכסף, דמי ה"כופר", ניתן להשיגו בטלפון.

הפלאפון שנגנב (קרדיט: דוברות המשטרה)

שוטרי יס"מ ירושלים איתרו את החשוד סמוך לשער השלשלת בעיר העתיקה ובדיקתו העלתה כי מדובר בפלסטיני בן 26 שוהה בלתי חוקי תושב בית לחם.

כמו כן, אותרו על החשוד מכשיר הפלאפון, כרטיסי אשראי וקופת חולים שגנב מהמאושפזת. החשוד שנעצר, הועבר לחקירה בתחנת מוריה ומעצרו הוארך במהלך סוף השבוע בבית המשפט במספר ימים.

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו