שר הבטחון לשעבר, חבר הכנסת אביגדור ליברמן, תוקף את התנהלות הקבינט המצומצם בעקבות המראות שמגיעים מעזה, וקורא לבני גנץ וגדי איזנקוט להתפטר מהממשלה.
תחת הכותרת "השבוע שהיה", כתב ליברמן: "342 משאיות של סיוע הומניטרי נכנסו לרצועת עזה משטח ישראל. 104 חבילות סיוע הוצנחו בעשרות מוקדים בצפון הרצועה. משאיות עמוסות בסיגריות נכנסו ממעבר רפיח לרצועת עזה. יש דיווחים על חנויות מלאות, שווקים מוצפים בסחורה עודפת, פירות, ירקות, שווארמה, פיתות, יש הכל. השווקים שוקקים, וחופי הים מלאים. משמע, חמאס חזר לשלוט".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
ליברמן המשיך והוסיף: "ומה קרה עם החטופים שלנו השבוע? כלום. הם עדיין מחכים לסיוע הומניטרי, הם עדיין מחכים לראות אור יום, הם עדיין מחכים לשוב לביתם בשלום. גנץ ואיזנקוט, אם ככה נראית ההשפעה שלכם על הלחימה, הגיע הזמן לומר שלום ותודה. לא מדובר בניצחון מוחלט, אלא בביזיון מוחלט. חייבים הנהגה אחרת".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
גדליה
הכול תרגיל שיווקי של ביבי וידיד הנפש שלו סינוואר לבנות מרינה ביחד בעזה ...ניצחון מוחלט ..בושה , ביזיון למדינה שזה האיש העומד בראשה !!!!
20:35 18.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רונן
הצפון הוחרב , הדרום הוחרב, 1500 נרצחים, 135 חטופים, אבל העיקר בנינו עוד כמה התנחלויות!!!
19:25 18.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר