מתכון לפסח הכי קלאסי: בלינצ'ס במילוי תפו"א
בלינצ'ס עם תפוחי אדמה, הכי קלאסי הכי טעים הכי משביע, קבלו מתכון פשוט להכנה עם מצרכים שיש בכל בית וההכנה פשוטה ומהירה, מנת פתיחה מצויינת לשולחן החג

(צילום: שאטרסטוק)
אין פסח בלי בלינצ'ס, חביתית דקה דקה במילוי תפוחי אדמה או גבינה. אז קבלו מתכון פשוט להכנה עם מרכיבי יסוד, בהכנה קלה יש לנו פה מנה טעימה ומשביעה (שזה יתרון עצום בפסח).
רכיבי המנה:
לבלילה: 4 ביצים
1 כפית שטוחה מלח
3 כפות שמן
2 כוסות גדושות של קמח תפוחי אדמה
4 כוסות מים
למילוי: תפוחי אדמה, בצל פטריות ומלח
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים של הבלילה, לטגן על מחבת עם מרוססת בשמן (המחבת צריכה להיות חמה מאד) להפוך ולטגן את החביתית משני הצדדים.
בשלב השני: לקלף את תפוחי האדמה המבושלים, למעוך לפירה ולהוסיף מלח אפשר גם בצל מטוגן ופטריות לערבב הכל ולמלא את החביתית בתנועות קיפול.
לזלול.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
6 תגובות - 6 דיונים
מיין לפי
1
מתכון מטעה ו...
חיים | 20-04-2024 22:59
מתכון מטעה ו fail לא ממליץ
2
נכון מאוד מתכון...
תרצה מימון | 22-04-2024 14:47
נכון מאוד מתכון ממש לא נכון
3
מה זה חביתה......
רותי ישראלית שפויה . | 23-04-2024 23:07
מה זה חביתה...
4
בגלל הפרסומות לא...
רותי | 23-04-2024 23:12
בגלל הפרסומות לא רואים את המשך המתכון וזה מטעה... וחבל
5
מתכון בעיתי יש טעות יוצא מרקם מוזר
רות | 24-04-2024 1:13
לא טוב
6
מתכון זוועה ושגוי...
גועל נפש | 25-04-2024 18:11
מתכון זוועה ושגוי