הרב דוב ליאור זקן פוסקי הצינות הדתית עלה היום (שני) להר הבית עם הרב ישראל אריאל ראש ישיבת המקדש וראש מנהלת הר הבית הרב שמשון אלבוים, לרגל חתונת נכדו מנחם ישראל, בנו של הרב אוריה שחור.

הרב ליאור התפלל תפילת מנחה בהר מה שלא התאפשר במשך למעלה מחמישים שנות עליה להר הבית. הרב אמר כי "זה המקום המיועד לתפילה 'כי ביתי בית תפילה יקרא לכל העמים' וברוך השם יש כאן התקדמות". הרב בירך את נכדו בברכה המיוחדת להר הבית, "השוכן במקום ישמחכם בבנים ובנות"

הרב ליאור במפגש עם השוטר (ללא קרדיט)

במפגש עם שוטר, בוגר ישיבת אלון מורה אמר הרב: "א יידישע שוטר" והסביר: "למה אני אומר את זה? כשאני הייתי באירופה אחרי המלחמה, ראינו רק שוטרים גויים ורשעים. כאשר באתי לארץ וראיתי שוטר יהודי, אני התמלאתי גאווה. א חסידשע שוטר, בהר הבית"

ראש מנהלת הר הבית הרב שמשון אלבוים אמר: "במשך שנים הרב חיכה לזה וחתר לזה וברוך השם הרב זוכה לראות עולמו בחייו, עם נכדיו שעולים להתפלל ביום חתונתם. אנחנו זוכרים את תחילת הפעילות של הרב כקול קורא במדבר, והיום אנחנו זוכים לראות ראשי ישיבות, רבנים, חתנים, כלות ובעלי שמחות רבים שעולים להר הבית ומתפללים בו".