לא תאמינו שזה כשר לפסח: טעמנו את הקינוחים החדשים של החג

לא תאמינו שזה כשר לפסח: טעמנו את הקינוחים החדשים של החג

לקראת חג הפסח טעמנו את קולקציית העוגות הכשרות לפסח של ביסקוטי, ואת הטעמים של בן אנד ג'ריס לחג ויצאנו במסקנה אחת: זה הולך להיות חג טעים

author-image
לא תאמינו שזה כשר לפסח: טעמנו את הקינוחים של החג
  (צילום: יחצ; סרוגים)

חג הפסח הקרב ובא גורם לכולנו לעשות שינוי גדול במטבח שלנו: מהחלפת הכלים והסירים עד שינוי התפריט והמצרכים שלנו. לצד המאכלים השונים שמקבלים טיפה טעם שונה בגלל המצרכים הכשרים לפסח, תופתעו לגלות שישנם מספר קינוחים טעימים שתשמחו לאכול לא רק בימי החג.

קונדיטורית ביסקוטי השיקה מבחר עוגות כשרות לפסח, פרווה וחלביות ללא חשש קטניות, שכוללת עוגת שוויצריה הקטנה עם קרם מסקרפונה ושוקולד, עוגת פיסטוקים טבעונית, עוגת קרם שוקולד טבעונית ועוד. טעמנו שתיים מהעוגות החלביות שלהן, והופתענו לטובה.

עוגת טופי קראנץ'

אחרי שראינו את העוגה הזו, הבנו את הביטוי "לאכול עם העיניים". העוגה המרשימה מבחוץ, מרשימה עוד יותר מבפנים עם שכבות רבות הכוללת עוגת שוקולד פאדג', קרם נוטלה, קראמבל שוקולד ונוגט וקרם וניל, עם מעטפת של קרמל מלוח וגבישי שוקולד מוזהבים.

השכבות משתלבות מצוין אחת עם השנייה, רכות וטעימות מאוד, אך אחרי מספר ביסים עומס השכבות כבד מידי בפה ובבטן. אנחנו לא ממליצים לוותר על העוגה, רק תיקחו מראש חתיכה קטנה. מקסימום תמיד אפשר לקחת עוד.

עוגת גבינה אפויה

אם לא היו אומרים לנו שעוגת הגבינה האפויה כשרה לפסח, לא היינו יכולים לנחש, שכן בשביל עוגת גבינה משתמשים בקמח או אפילו ביסקוויטים, ואין מצב שיש בעוגה הזו קמח תפוחי אדמה. העוגה קלילה וטעימה, ואם תגישו אותה לשולחן היא תתחסל בתוך שניות. חבל שאי אפשר לשמור אותה גם לאחרי החג.

גלידות בן אנד ג'ריס

לחברת הגלידות הטעימה יש מבחר רחב של טעמים, אך לכבוד הפסח היא משיקה שמונה מהטעמים המובילים שלה במהדורה כשרה לחג, ללא חשש קטניות וללא גלוטן: וניל, שוקולד, בננה אגוזים, שוקולד אגוזים, ברי נ'אייס, דולצ'ה דה לצ'ה, וטעם קפה.

טעמנו את טעמי הוניל, הברי נ'אייס, הדולצ'ה דה לצ'ה ושוקולד האגוזים ולשמחתנו, כמו בעוגות של ביסקוטי, גם במהדורה הכשרה לפסח של בן אנד ג'ריס אי אפשר להבחין בהבדל בטעם, ככה שאפשר להתענג על גלידה קרה בימי החג החמים שיבואו, ולהרגיש קצת טעם של החופש הגדול.

מידי שנה, מוציאה בן אנד ג'ריס בחג הפסח את גלידת החרוסת, גלידת וניל משמנת עשירה, בשילוב 10% חרוסת איכותית, תמרים אמיתיים ואגוזי מלך פריכים, עם טיבול של תערובת של אגוזים, קינמון, ומיץ ענבים. הטעם המיוחד הושק לראשונה בישראל בפסח 2012, ולאור ההצלחה חוזר שוב ושוב בכל שנה, כולל בפסח הקרוב.

אם אתם אמיצים ורוצים לנסות לטעום את טעם החרוסת, אתם מוזמנים. אנחנו לא טעמנו, זה כבר למטיבי לכת ואוהבי חג הפסח.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו