ברנז'ה

יוסי כהן: "אני לא רוצה להיות ביבי 2". צפו

ראש המוסד לשעבר, יוסי כהן, מתייחס לתכניותיו הפוליטיות, לרצונו להיות ראש הממשלה, אך מבהיר: אני לא יכול להיות מספר 2 של נפתלי בנט

יוסי כהן: "אני לא רוצה להיות ביבי 2". צפו

ראש המוסד לשעבר יוסי כהן מגיע לריאיון בתכנית 'פגישה – עם רוני קובן' ומדבר כמעט על הכל. כהן מתייחס לראשונה לאפשרות ריצה משותפת במפלגת ימין חדשה, עליה הוא אומר כי לא נראה שיהיה מסוגל להיות מספר 2 של מתמודד אחר, כמו נפתלי בנט.

בנוסף הוא מתייחס למחדל 7 באוקטובר ולאי לקיחת האחריות של ראש הממשלה, לתכניותיו שלו לתפקיד הזה, במידה וייכנס לפוליטיקה ויצליח להגיע לפסגה, ולהשוואות בינו לבין האיש שמינה אותו לתפקיד ראש המוסד: "אני לא אוהב שקוראים לי ביבי 2, אני לא רוצה להיות ביבי 2, רוצה להיות יוסי".

בנוסף, כהן חושף לראשונה את התהליכים המרגשים שעברו על בנו בעל הצרכים המיוחדים יהונתן.

WhatsApp Video 2024-04-12 at 10.09.11
WhatsApp Video 2024-04-12 at 10.09.11| צילום: (צילום: באדיבות כאן 11)

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

14
11
פאפ דדי
12.04.24

10 הדברות לא תנאף, לא תנאף, לא תנאף. לא תנאף, לא תנאף, לא תנאף. לא תנאף, לא תנאף, לא תנאף. לא תנאף, לא תנאף, לא תנאף. לא תנאף, לא תנאף, לא תנאף. לא תנאף, לא תנאף, לא תנאף. לא תנאף, לא תנאף, לא תנאף. לא תנאף, לא תנאף, לא תנאף. לא תנאף, לא תנאף, לא תנאף.