מאות רבות של מפגינים, ביניהם משפחות חטופים, משפחות שכולות ותנועות לוחמי מילואים הגיעו להפגין מול בית ראש הממשלה בירושלים וקוראים לא לעצור את הלחימה עד לניצחון מוחלט על חמאס.

מעל ל-1000 מפגינים הגיעו הערב לבית ראש הממשלה בירושלים במחאה על האטת המלחמה ברצועה, ההפגנה שהובלה על ידי אנשי תנועת "אם תרצו" כוללת בתוכה את פורום תקווה המאגד משפחות חטופים, פורום הגבורה המאגד משפחות שכולות של לוחמים.בנוסף לכך, במקום נמצאים גם לוחמים במילואים ואנשי תנועת אם תרצו.

המפגינים צועדים במקום עם דגלי ישראל ושלטים עם הכיתוב "עם ישראל דורש ניצחון" ושלטי "רק לחץ צבאי יחזיר את החטופים" המונפים על ידי משפחות החטופים הנמצאות במקום.

העצרת מתקיימת במטרה לחזק את ההנהגה הצבאית והמדינית ואת כוחות הביטחון, ולקרוא להם לגלות נחישות ולהמשיך בלחימה עד לתבוסה כוללת של ארגוני הטרור ברצועה והשבת כלל החטופים.