משטרת ישראל הגישה לפרקליטות המדינה חומרים נגד המרצה ענת מטר, שקראה למחבל וליד דקה "חבר יקר ואהוב" לאחר מותו בכלא, במשטרה פנו לפרקליטות בבקשה לבחון פתיחת חקירה בחשד לתמיכה בטרור.
דוקטור ענת מטר, מרצה בכירה בחוג לפילוסופיה באוניברסיטת תל אביב ספדה אמש את מותו של המחבל האכזרי וליד דקה, וכתבה ברשת הפייסבוק על מותו בכלא "היה שלום, חבר יקר ואהוב. היית ותהיה מקור השראה אינסופי. הלב אתכן, סנאא ומילאד. עם אסעד וכל המשפחה. ועם העם הפלסטיני כולו, שאיבד היום אחד מבניו המעולים ביותר".
מטר המשיכה וכתבה בהרחבה על חיבתה הרבה למחבל: "עוד אכתוב על וליד דקה, האינטלקטואל, החבר, אציל הנפש, ביתר הרחבה, כשאצליח למצוא מילים. לאורך השנים, קיווינו שווליד ישוחרר עם קיצור עונשו בשליש או למצער בשנים אחדות".
דקה היה בין המחבלים שבשנת 1984 חטפו ועינו למוות את החייל משה ז"ל, בנוסף לכך הוא גם היה חבר בארגון הטרור החזית העממית לשחרור פלסטין.
כעת לאחר התבטאויותיה הבלתי נתפסות, פנתה משטרת ישראל אל פרקליטות המדינה, והגישה לבחינתם מידע וחומרים העוסקים בד"ר מטר. בבקשה לאפשר פתיחת חקירה פלילית נגד המרצה בחשד לתמיכה במעשה טרור.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
אנדר וויגין
כלבה מסריחה!!!!!!!!!!!!!!!!!
20:19 12.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנדר וויגין
יימח שמה ושם זכרה!!!!!!!
18:53 27.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנדר וויגין
כלבה מסריחה!!!!!!!!!!!!!!!!!
20:19 12.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנדר וויגין
יימח שמה ושם זכרה!!!!!!!
18:53 27.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר