תהיו הראשונים להתעדכן!
נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.
השחקנית המצליחה זנדאיה כבר בת 27, אבל בתפקידים המצליחים ביותר שלה כמו ב"אופוריה" ו"ספיידרמן" היא גילמה נערת תיכון. בראיון לקראת הסרט החדש בכיכובה "מתחרים", שם היא מגלמת שחקנית טניס מצליחה שכבר לא נמצאת בספסל הלימודים, היא מספרת על השינוי המרענן בתפקיד ועל הפספוס שאף פעם לא למדה בבית ספר בחיים האמיתיים.
הקריירה המצליחה של השחקנית החלה כשהייתה בת 14, אז כיכבה בתוכנית "שייק" של ערוץ דיסני, ולאחר מכן הובילה בעצמה להיט נוסף בערוץ "קייסי אנדרקאבר". משם הקריירה של זנדאיה המריאה, ולכן היא נאלצה להיעדר מבית הספר. "אני תמיד בתיכון איפשהו", אמרה זנדאיה על הקריירה שלה למגזין ווג "ומעולם לא הלכתי לתיכון".
על התפקיד בסרט החדש "מתחרים", סיפרה השחקנית כי היה מדובר בשינוי מרענן אך גם מפחיד, מתוך תקווה שאנשים יוכלו לראות אותה גם מעבר לדמות בגיל תיכון, כזאת שיותר קרובה לגילה האמיתי.
בראיון התייחסה זנדאיה גם לקשיים שהגיעו עם קריירה בגיל צעיר: "יש לי רגשות מעורבים לגבי ילדים ותהילה, ולהיות בציבור, או להיות ילד שחקן. ראינו הרבה מקרים שזה מזיק", אמרה השחקנית "ואני חושבת שרק עכשיו, כמבוגרת, אני מתחילה לומר, 'אה, בסדר, תמיד עשיתי רק מה שידעתי, וזה כל מה שידעתי'. אני עוברת את שלב ההתבגרות שלי עכשיו, כי לא באמת היה לי זמן לעשות את זה קודם. הרגשתי שנדחקתי לעמדה מאוד מבוגרת: הפכתי למפרנסת של המשפחה מוקדם מאוד, והתרחשו הרבה חילופי תפקידים, ופשוט התבגרתי, באמת".
כשקריירת המשחק השתלטה ולקחה חלק גדול בחיים שלה, אמרה זנדאיה שהיא מרגישה את הצורך הזה להיות "הישות המושלמת הזו, ולהיות כל מה שכולם צריכים שאני אהיה, ולעמוד בכל הציפיות האלה".
"עכשיו, כשיש לי את הרגעים האלה בקריירה שלי, כמו פעם ראשונה שאני מובילה סרט קולנועי, אני מרגישה שאני מתכווצת ואני לא יכולה ליהנות מכל הדברים כי אני מאוד מתוחה. אני חושבת שאני נושאת את זה מעצם היותי ילדה ולא באמת הייתה לי הזדמנות פשוט לנסות דברים" היא מספרת "הלוואי והייתי הולכת לבית הספר".
כזכור, לאחרונה כיכבה השחקנית בסרט שוברי הקופות "חולית: חלק 2", שהרוויח למעלה מ-600 מיליון דולר ברחבי העולם.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו