מבזקים
סרוגים

השר כ"ץ איים: "ישראל תתקוף חזרה באיראן"

לאחר חיסולו של בכיר משמרות המהפכה מוחמד רזא זהדי, איראן איימה שוב ושוב כי היא לא תעבור על כך בשתיקה. כעת שר החוץ ישראל כ"ץ מגיב לאיומים: "ישראל תגיב ותתקוף באיראן"

חני אדרי | חדשות סרוגים
ב' ניסן התשפ"ד
השר כ"ץ איים: "ישראל תתקוף חזרה באיראן"

על רקע האיומים מצד איראן כתגובה לחיסול הבכיר האיראני בדמשק, כותב הבוקר שר החוץ ישראל כ"ץ: "אם איראן תתקוף משטחה – ישראל תגיב ותתקוף באיראן". כ"ץ כתב אף את הציוץ בערבית ותייג את שליט איראן עלי חמינאי.

כזכור, בשבוע שעבר ישראל תקפה בתקיפה אווירית בניין סמוך לשגרירת האירונית וחיסלה שבעה קצינים איראניים וביניהם בכיר משמרות המהפכה, מוחמד רזא זהדי, המזוהה כאחד המפקדים הנועזים והבכירים ביותר במשמרות המהפכה.

פרטים חדשים על חיסול הבכיר האיראני בדמשק
פרטים חדשים על חיסול הבכיר האיראני בדמשקצילום: פרטים חדשים על חיסול הבכיר האיראני בדמשק

מאז ועל רקע האיומים של איראן לתקוף את ישראל, כנקמה על חיסול הבכיר האיראני על אדמת סוריה, בישראל מעריכים כל העת כיצד תיראה התגובה האיראנית ומבהירים כי ישראל תוכל להתמודד איתה. הפרשנים הזהירו כי איראן צפויה לתקוף ישירות את ישראל וכעת שר החוץ מגיב לאיומים.

 

איומים איראן ישראל כ"ץ שר החוץ