תהיו הראשונים להתעדכן!
נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.
כמעט ארבע שנים עברו מאז פרץ הכוכב הצעיר חיים ציפל בתוכנית "בית ספר למוזיקה" וכבש את הלבבות של כולנו. עכשיו, כשהוא כבר בוגר יותר ובן 18, הוא משחרר סינגל נוסף שכתב לאחר שמחת תורה האחרון.
"את השיר כתבתי רגעים ספורים לאחר שחוויתי התנגשות של שמחה ועצבות שלימדה אותי שיעור לחיים" מספר ציפל "אני זוכר את עצמי לפני כשנה, נכנס לחדר בריצה, מבוהל ומפורק כשאני אומר לעצמי שהדרך היחידה לצאת מהפלונטר הזה הוא לכתוב ולהלחין את מה שעובר בתוכי באמת, ללא טיפת זיוף".
חיים מספר שהשיר הזה הוא סוג של שיתוף במסע שאותו הוא עובר: "בסופו של דבר המעברים הלא צפויים עליהם מדבר השיר, הם חלק בלתי נפרד מהחיים של כולנו; אם זה בין שמחה לעצבות, ירידה לעליה, שפל לגאות או קודש לחול…וגם אם המעבר הוא לכיוון השלילי, תמיד צריך לדעת להוביל את הדברים למקום חיובי במקום להתנתק, להרים ידיים ולשחרר".
ההשראה שלו הייתה המעבר הפתאומי ממצב של שמחה לעצב: "ההבנה שאני יכול למצוא את עצמי בתוך כמה שניות, בשני עולמות שונים לגמרי, עם נוף אחר, מחשבות אחרות ותוכניות אחרות הייתה בלתי נתפסת ואפילו מוזרה. העולם הקודם שעד לפני שנייה היה כל המציאות שלי, פתאום נראה רחוק ממני שנות אור, והדרך היחידה להסביר לעצמי את מה שקורה הייתה לכתוב ולהלחין את מה שהרגשתי. כמובן שבחצי שנה האחרונה המילים קיבלו משמעות מצמררת".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו