מתכון לקראמבל תפוחים פריך ועסיסי - סרוגים

מתכון לקראמבל תפוחים פריך ועסיסי

האורחים נחתו עליכם במפתיע? שירן שלו מציעה מתכון לקינוח מהיר הכנה - קראמבל תפוחים פריך ועסיסי. לא תאמינו כמה זה קל

שירן שלו, חדשות סרוגים
מתכון חגיגי: קראמבל תפוחים פריך ועסיסי
  מתכון לקראמבל תפוחים (צילום: shutterstock)

האורחים נחתו עליכם במפתיע? שירן שלו מציעה מתכון לקינוח מהיר הכנה – קראמבל תפוחים פריך ועסיסי. לא תאמינו כמה זה קל.

מתכון לקראמבל תפוחים – החומרים:

3 תפוחי עץ חמוצים

כ-200 גרם סוכר

200 גרם מרגרינה

300 גרם קמח תופח

מעט קינמון וסוכר וניל – לפי הטעם

מתכון לקראמבל תפוחים – אופן ההכנה:

תחילה מחממים את התנור ל-180 מעלות. מערבבים את הקמח עם המרגרינה עד שהמרקם הופך לפירורי. מוסיפים את רוב כמות הסוכר והקינמון ומניחים בצד.

בשלב הזה מכינים את התפוחים: קולפים ומסירים את הליבה. חותכים לשמיניות, מניחים בתבנית ומעליה את התערובת שהמתינה בצד.

אופים במשך כ-40 דקות. מגישים חם.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו