מתכון לקראמבל תפוחים פריך ועסיסי
האורחים נחתו עליכם במפתיע? שירן שלו מציעה מתכון לקינוח מהיר הכנה - קראמבל תפוחים פריך ועסיסי. לא תאמינו כמה זה קל
מתכון לקראמבל תפוחים (צילום: shutterstock)
האורחים נחתו עליכם במפתיע? שירן שלו מציעה מתכון לקינוח מהיר הכנה – קראמבל תפוחים פריך ועסיסי. לא תאמינו כמה זה קל.
מתכון לקראמבל תפוחים – החומרים:
3 תפוחי עץ חמוצים
כ-200 גרם סוכר
200 גרם מרגרינה
300 גרם קמח תופח
מעט קינמון וסוכר וניל – לפי הטעם
מתכון לקראמבל תפוחים – אופן ההכנה:
תחילה מחממים את התנור ל-180 מעלות. מערבבים את הקמח עם המרגרינה עד שהמרקם הופך לפירורי. מוסיפים את רוב כמות הסוכר והקינמון ומניחים בצד.
בשלב הזה מכינים את התפוחים: קולפים ומסירים את הליבה. חותכים לשמיניות, מניחים בתבנית ומעליה את התערובת שהמתינה בצד.
אופים במשך כ-40 דקות. מגישים חם.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו