חדשות ספורט

החשוד בדריסת מפגינים: כדורגלן עבר ומאמן בהווה

יו"ר הקבוצה בה מאמן החשוד בדריסת מפגינים אמש מבהיר כי הוא תומך בו עד להחלטת בית המשפט בעניינו: "אני מכיר אותו הרבה שנים ומעולם לא הייתה שום בעיה איתו"

החשוד בדריסת מפגינים: כדורגלן עבר ומאמן בהווה
צילום: ההפגנה בתל אביב (צילום: אריק מרמור / פלאש90)

החשוד בדריסת מפגינים אמש בהפגנה בתל אביב, הוא כדורגלן עבר ומאמן כדורגל בהווה. בקבוצתו קיבלו בצורה קשה את הדיווח בדבר מעורבותו באירוע, ואמרו כי הם מחכים להחלטת בית המשפט כדי להחליט על עתידו של המאמן.

יו"ר הקבוצה סיפר לאתר 'ישראל היום': "אני בהלם. הלכתי אתמול לישון וקיבלתי עשרות הודעות. לא האמנתי שזה קרה. מדובר באיש רגוע וחייכן, ולא ברור מה קרה לו. הבנתי שנסע הביתה ויש מספר גרסאות ולכן אנחנו מחכים להחלטת המשטרה ובית המשפט".

בנודע לעתידו של המאמן ענה היו"ר: "בשלב זה אנחנו לא ממהרים לקבל החלטה לגביו, ובינתיים תומכים בו. אנחנו בכלל לא חושבים על האימונים למרות שיש לנו שני משחקים השבוע. נקבל החלטות לאחר ההחלטה של בית המשפט לגביו. אני מכיר אותו הרבה שנים ומעולם לא הייתה שום בעיה איתו. הוא בעד דו קיום, בדיוק כמו החזון של המועדון שלנו. הנושא הפוליטי מעולם לא עלה אצלנו".

מדא
מדא| צילום: זירת האירוע בתל אביב (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)

עורך דינו של החשוד בדריסה בהפגנה בתל אביב מסר: "לא מדובר בדריסה מכוונת, ככל הנראה תקלה מכנית ברכב החשמלי גרמה לכך שהרכב האיץ ללא יכולת לעצור, הנהג עשה כל שניתן על מנת להימנע מדריסת מפגינים".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

6 תגובות
5
אבי שרעבי
07.04.24

איזו הפתעה! ואני הייתי בטוח שמדובר בנגן התזמורת הפילהרמונית

הצטרפו אלינו