עתירה של עמותת 'הצלחה', הביאה היום (חמישי) לחשיפת היומנים של ראש הממשלה בנימין נתניהו בשבעה באוקטובר, היום בו התחילה המלחמה.

ביומן ניתן לראות כי כבר בשעה שבע וחצי, נסע נתניהו לקרייה כשהוא מקבל עדכון צבאי עם הגעתו. לאחר העדכון וככל הנראה שהייה של נתניהו בבור המבצעי בקרייה, הוא עורך בשעה עשר וחצי שיחה מדינית ראשונה עם ראש ממשלת הולנד מארק רוטה.

לפי היומן, ב-11:00 הוא צילם הצהרה לתקשורת, במדשאה מחוץ למשרד הביטחון, וב-12:30 קיים שיחה בלשכה בתל אביב עם שר האוצר, שר החוץ, השר לביטחון לאומי, שר השיכון והשר לעניינים אסטרטגיים. ב-15:15 עוד שיחת טלפון, הפעם עם נשיא צרפת עמנואל מקרון, ושעה אחר כך – שיחה ראשונה עם נשיא ארצות הברית ג'ו ביידן.

מקרון לפני ביידן

בהמשך בשעה שלוש ורבע שוחח ראש הממשלה עם נשיא צרפת עמנואל מקרון כאשר עם נשיא ארה"ב דיבר נתניהו בשעה ארבע ורבע.

בשעה חמש הוא נפגש עם יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד, פגישת עדכון שנערכה בשיתוף עם המזכיר הצבאי של ראש הממשלה.  אחרי פגישה נוספת בלשכת רה"מ ברבע לשש, פגישה שלא מצויין עם מי נערכה, התקיימה בשעה שש ישיבת ממשלה בלשכת ראש הממשלה בתל אביב.

לאחר שהסתיימה הישיבה בשעה שמונה וחצי בערב מסר ראש הממשלה עדכון נוסף לציבור בישראל, כאשר לאחריה הוא ממשיך בקיום הפגישות מסווגות. מהקרייה לביתו יצא ראש הממשלה בשעה שלוש ורבע בלילה אחרי שהגיע אל הקרייה סביב השעה שבע בערב.