תהיו הראשונים להתעדכן!
נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.
ברקע המחאה האלימה של מפגיני השמאל אמש (שלישי) בירושלים, שר הביטחון יואב גלנט תקף בחריפות הבוקר את המוחים וציין כי הם מסכנים את הביטחון והאחדות.
בציוץ ברשת X (טוויטר לשעבר) כתב גלנט: "מגנה בתוקף את הפעולות האלימות כנגד ראש הממשלה. גילויי אלימות נגד ראש ממשלה חמורים בכל עת, ובמיוחד בזמן מלחמה. הפרעה למשימותיהם של שוטרי משטרת ישראל ואנשי השב״כ בימים אלה מסכנת את ביטחוננו, ויותר מכך את אחדותנו, שהיא תנאי להמשך קיומנו".
ההתפרעות אמש בירושלים (צילום: חיים גולדברג\פלאש 90)
העימותים עם השוטרים בירושלים (צילום: חיים גולדברג\פלאש 90)
מוקדם יותר פורסם כי ראש השב"כ רונן בר הגיע אמש למעון ראש הממשלה והזהיר מפני התוקפנות של המפגינים: "השיח האלים ברשת וחלק מן המראות שראינו הלילה בירושלים, חורגים מכללי המחאה המקובלים, פוגעים ביכולת לשמור על הסדר הציבורי, עשויים להוביל לחיכוך אלים עם גורמי האבטחה, להפריע להם למילוי תפקידם ואף לפגיעה באישים מאובטחים", אמר.
עוד הוסיף בר: "ישנו קו ברור בין מחאה לגיטימית למחאה אלימה ובלתי חוקית. זוהי מגמה מדאיגה שעלולה להוביל למחוזות מסוכנים שאסור להגיע אליהם".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו