מבזקים
סרוגים

השחקן הערבי לוהק לסדרה; הצופים קוראים להחרימה

רבים קוראים להחרמת הסדרה החדשה "גחליליות" אליה לוהק השחקן אמיר חורי, לאחר שעורר סערה בשנה שעברה כשביקר את המבצע בג'נין

השחקן הערבי לוהק לסדרה; הצופים קוראים להחרימה

בשנה שעברה השחקן הישראלי- ערבי אמיר חורי ("פאודה", "שמיים אדומים") גרם לסערה, לאחר ששיתף באינסטגרם סרטון גרפי וביקר את מבצע "בית וגן" בג'נין. רבים יצאו בעבר נגד השחקן, ביניהם גם חנוך דאום וליאל אלי, אך כעת הוא נראה כי הוא מעורר סערה חדשה.

על פי פרסום ראשון של מאקו, חורי לוהק לסדרה חדשה של HOT בשם "גחליליות", בה יככב לצד דאנה איבגי ונינט טייב. התגובות הנוקבות לא איחרו לבוא, ורבים קראו להחרים את הוט והסדרה החדשה בעקבות ליהוקו.

"מדינה של חסרי עמוד שדרה" כתבה נטלי דדון, לצד עוקבים רבים שקראו לחרם על הסדרה: "שיתביישו מי שלהקו אותו" כתבה עוקבת "לא למדו כלום, כאילו מה שהיה פה לפני חצי שנה לא היה ולא נברא".

תגובות רבות הזכירו את ה-7 באוקטובר וטענו כי חזרנו לימים שלפני המלחמה: "ד'ש ל-6 באוקטובר" נכתב באחת התגובות, "תמשיכו להעסיק בוגדים" קראה תגובה אחרת.

 

אמיר חורי גחליליות הוט חרם