תנועת "חוזרים להר" הגישה היום (ראשון) בקשה למשטרת ישראל להקריב קורבן פסח במועדו ובמקום המזבח בהר הבית.

רפאל מוריס יו"ר תנועת "חוזרים להר" צייץ בטוויטר: הגשנו היום בקשה למשטרת ישראל לקיום קרבן פסח בהר הבית. אומרים שיש ממשלת ימין שם בכנסת, יש סיכוי שהם מבינים שהתמונות ניצחון הטובה ביותר זה קרבן פסח??.

הבקשה שהגישה התנועה (קרדיט: תנועת חוזרים להר)

מתנועת 'חוזרים להר' נמסר: "חזון כל הנביאים הוא השבת העבודה להר הבית ובניית בית המקדש, הקרבת קורבן הפסח השנה תהווה מפנה משמעותי בדרך אל היעד הנכסף. אנו תקווה כי משטרת ישראל תאשר את הבקשה דווקא בשנה זו בה מתחוללת המלחמה הקשה שסמלה הוא השלטון בהר הבית".

בשנה שעברה הציעה התנועה סכומים כספיים תמורת שחיטת קורבנות בהר הבית, וקיבלה על כך איומים מהרשות הפלסטינית וחמאס.

התנועה הציעה 500 פיצוי שקלים לאדם שייעצר בדרך להקרבת הקורבן. ובמידה ובידו גדי או טלה הסכום יעלה ויגיע ל-1,200 שקלים. במידה ואדם מצליח לחמוק ולהגיע לתוך תחומי הר הבית ושם ייעצר על ידי המשטרה, יפוצה ב-2000 שקלים. והשיא היה – במידה ופעילי התנועה יצליחו לחמוק ממשטרת ישראל, יגיעו לרחבת הר הבית ויקריבו קורבן, יקבלו פרס כספי על סך 10,000 שקלים.