המגיש ואיש התקשורת ינון מגל, התייחס הבוקר להודעתו של חברו לערוץ 14, שרון גל, על החלטתו לעזוב ולחזור לרשת 13, ואמר כי לדעתו הוא עשה טעות. בנוסף, מגל חשף כי קיבל הצעות מערוצים 12 ו-13.

בתכניתו עם ברק סרי ברדיו 103FM אמר מגל: "אני חושב שהוא עושה טעות". סרי השיב: "אני מהמר, בלי לדבר איתו, הציעו לו יותר כסף והוא עזב. אם היו מציעים לך היום בערוץ 12 ו־13 סכום יותר גדול ממה שאתה מרוויח ב־14, אני לא יודע". בשלב הזה חשף מגל: "הציעו".

סרי טען: "אז אני אומר לך עוד פעם, אני לא יודע אם אתה לא היית קם ועוזב. לא יודע אם אתה לא היית קם ועוזב". ינון התעקש והדגיש: "הציעו אבל". סרי השיב: "עזוב, כנראה לא משמעותי. לא באופן כזה".

מגל: "אבל אתה לא יודע סרי, אתה לא יודע". סרי: "סמוך עליי שאני יודע הרבה דברים, הרבה יותר ממה שאתה חושב, בטח בנושאים האלה ובתחומים האלה".

מגל: "אז אני אומר לך שאתה לא יודע". סרי: "אני קורא כאן לראשי 12 ו־13 – תאתגרו אותו אמיתי, לא חארטה. תאתגרו אותו אמיתי, תציעו הצעה רצינית". מגל: "תציעו, תציעו, בבקשה".