חדשות

בן גביר נגד ביידן: "מעדיף את הקו של סינוואר"

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר תקף את נשיא ארה"ב ג'ו ביידן ואמר כי הוא "מעדיף את הקו של רשידה טלאיב וסינוואר על פני הקו של נתניהו. הייתי מצפה ממנו לא לקחת את הצד שלהם"

בן גביר ((צילום: יונתן זינדל\פלאש 90))

המתיחות מול ארה"ב נמשכת: השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר תקף את נשיא ארה"ב ג'ו ביידן הבוקר (רביעי) בראיון לעיתון ה"ניו יורק טיימס". בדבריו טען כי הלחץ האמריקני על ישראל מוטעה.

"כיום, ביידן מעדיף את הקו של רשידה טלאיב (חברת קונגרס אמריקנית ממוצא פלסטיני – א"ב) ושל סינוואר על פני הקו של נתניהו ובן גביר" אמר. "הייתי מצפה מנשיא ארה"ב לא לקחת את הצד שלהם, אלא לתמוך בצד שלנו".

לדבריו, ההחלטה של ביידן להפעיל לחץ על ישראל "מוטעה לחלוטין. ביידן ממשיך להציב מגבלות על ישראל ומדבר על הזכויות של הצד השני – שכולל מחבלים רבים שרוצים להשמיד אותנו".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

5
אולי כדאי שקצת תעבוד
27.03.24

מה אתה אומר כל היום כותב בטיקטוק

הצטרפו אלינו