מזכ"ל ארגון השמאל הקיצוני, 'שלום עכשיו', יריב אופנהיימר, קורא לשף ישראל אהרוני להימנע מלפרסם את חברת הסלטים 'סלטי שמיר' מכיוון שהחברה שמשכנה של החברה הוא באיזור התעשייה ברקן שבשומרון.

"אהרוני היקר", פנה אופנהיימר לשף שנבחר על ידי החברה לקמפיין סדרת סלטים חדשה.

לדבריו: "האם בזמן שהסכמת לפרסם את 'סלטי שמיר' ידעת שהחברה ממוקמת באזור התעשייה ברקן, השייך להתנחלות בלב השטחים?, שאל אופנהיימר.

"האם ידעת שאת מיסי הארנונה משלמת סלטי שמיר למועצה האזורית שומרון אשר ממשיכה להרחיב ולפתח התנחלויות ומאחזים?", הוסיף.

אופנהיימר אף סבור כי השומרון אינו חלק ממדינת ישראל. "האם לא נכון יותר לפרסם חברה שפועלת משטח ישראל ומעסיקה עובדים ישראלים, בנגב, בגליל?".

בסוף דבריו כתב אופנהיימר לאהרוני כי "איתך או בלעדיך, אני את 'סלטי שמיר' אמשיך להשאיר על המדף ולרכוש סלטים כחול לבן, תוצרת ישראל".

"התנחלויות ושליטה על עם אחר הם פשוט לא לטעמי", חתם אופנהיימר.

כזכור, גם בשנת 2012 פנה אופנהיימר ליו"ר מפעל הפיס, עוזי דיין, ודרש ממנו לבטל את תמיכת מפעל הפיס באירוע הפנינג שנערך ב'חומש' בחול המועד פסח באותה שנה.

בפנייתו אז לדיין, כתב אופנהיימר: "אין לי ספק כי השתתפות מפעל הפיס במתן חסות או מימון לאירוע שכזה אינה עולה בקנה אחד עם מדיניותו של הארגון."

"הציבור הימני בישראל אכן זכה בבחירות האחרונות", מודה אופנהיימר, "אך הציבור הימני לא זכה גם בפיס ואין לשעבד מפעל חשוב זה לצרכים פוליטיים".