מאז השבעה באוקטובר הזמר עידן יניב מסתובב ברחבי הארץ ומופיע עבור חיילים, מפונים ופצועים. היום (שלישי) הוא בוחר לשחרר קאבר מרגש לשיר של אתניקס, ויחד איתו לוקחים חלק בשיר גם שני לוחמים.

האזינו:

"כמעט חצי שנה שהנפש של כולנו עוברת סערת רגשות" כותב הזמר "יש רגעים של עצב גדול, תסכול, כעס ומועקה, הרבה שאלות בלי תשובה. ויש רגעים של תקווה, אופטימיות ואחדות. ומעל כל זה, מרחפת הרוח הישראלית שעוטפת ומחבקת את כולנו".

יניב משתף כי בחר לחדש את השיר האייקוני מתוך תפילה ותקווה שכל החטופים והחיילים יחזרו הביתה: "מאז תחילת המלחמה,אני פוגש את הלוחמים הגיבורים שלנו בבסיסים, במוצבים, בשטחי הכינוס, במרכזי השיקום, ובכל מקום אפשרי. אני נפעם כל פעם מחדש כשאני שומע את סיפורי הגבורה, איך הם מגנים עלינו".

"אני פוגש את המפונים, שנמצאים כמעט חצי שנה מחוץ לביתם. אני פוגש את התורמים הרבים, אנשים פרטיים שעושים הכל בשביל שיהיה לכולם רק טוב. בכל מפגש כזה אני מגיע לחזק, ויוצא מחוזק".

אל הזמר בביצוע המחודש לשיר הצטרפו רס"מ במיל איציק טיסר, שנפצע ברגלו בשבוע הראשון ללחימה בקיבוץ כיסופים, ורס"ר חן איפרגן, שארבעה לוחמים מפלוגתו נהרגו במהלך לחימה ברצועה.