חדשות ספורט

הוארך מעצרם של החשודים בתקיפת האוהד

הוארך מעצרם של ארבעת אוהדי הפועל ת"א החשודים בתקיפת אוהד הפועל חיפה בסיום המשחק ביניהם. כמו כן, החקירה הוטלה על היחידה ללוחמה בפשיעה במרחב ירקון

(החשוד במעצרו (צילום: דוברות המשטרה))

משטרת ישראל הודיעה היום (שלישי) כי בית המשפט נעתר לבקשתה להאריך את מעצרם של החשודים במעורבות באירוע האלימות החמור שאירע באולם היכלי שלמה, בתום משחק הכדורסל, בין הפועל ת"א להפועל חיפה.

כזכור במשחק שנערך במוצאי שבת, נצפו בתום המשחק מספר אוהדים של הפועל תל אביב, מכים באלימות קשה אוהדים מהקבוצה היריבה, תוך שימוש במקלות, כסאות, חגורת, וחפצים שונים. במהלך האירוע פונה מהמקום אוהד שנפצע בראשו ונזקק לטיפול רפואי בבי"ח.

עם קרות האירוע פתחה משטרת ישראל מיד בחקירה ועצרה עד כה 4 חשודים המעורבים באירוע, היום האריך בימ"ש את מעצרם של שלושה מהחשודים, בהם קטין שנעצר בליל האירוע, ו2 חשודים נוספים שנעצרו אתמול. מעצר השלושה הוארך לצורך החקירה עד ליום 28.3.24. מעצרו של החשוד הרביעי הוארך עד מחר.

חדשות סרוגים

בתוך כך המשטרה הודיעה כי מפקד מרחב ירקון, תנ"צ איתן מנשה, הטיל את ניהול החקירה על היחידה ללוחמה בפשיעה במרחב ירקון, החקירה נמשכת וצפויים מעצרים נוספים.

מהמשטרה נמסר: "משטרת ישראל תגלה אפס סובלנות כלפי אלימות מכל סוג שהוא, לרבות במגרשי הספורט, ותפעל למצות את הדין עם פורעי החוק".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

1 תגובות
1
דוד ג'רבי
26.03.24

להרחיק אותם לצמיתות

הצטרפו אלינו