תקיפה חריגה: תשעה פעילים נהרגו הלילה (שלישי) בתקיפות שכוונו נגד יעדים של המיליציות הפרו-איראניות באזור דיר א-זור ובאל-בוכמאל שבסוריה. לפי המרכז הסורי לזכויות אדם, אחד ההרוגים במתקפה הוא בכיר איראני.

לפי הדיווחים, יעדי התקיפות היו חוות בעיר אל מיאדין, שתי מפקדות של המיליציות באל-בוכמאל, מטה צבאי באזור אל-עבאס ושכונת וילות בדיר א-זור. עוד נטען כי התקיפה בוצעה מספר שעות אחרי שמטוס תובלה איראני נחת בשדה התעופה בדיר א-זור, כשעליו היו מספר אנשי משמרות המהפכה. על פי ההערכות, המטוס הביא ציוד לוגיסטי, ציוד תקשורת ומצלמות – שנלקחו במשאית למקום לא ידוע.

ברשת אל-מיאדין הלבנונית דווח כי התקיפות בוצעו על ידי צבא ארה"ב, אך זמן קצר לאחר מכן בכיר צבאי אמריקני הכחיש זאת ואמר בראון לרשת אל ג'זירה כי לא היו שום תקיפות אמריקניות הלילה בסוריה. בעקבות זאת, גורמים במרכז הסורי לזכויות אדם העריכו כי לפחות התקיפה בדיר א-זור בוצעה על-ידי ישראל.