חדשות

לקראת פרישה מהממשלה: ההצעה לה סירב גדעון סער

לאחר דרישתו של סער להצטרף לקבינט המלחמה נדמה כי המשבר אינו קרוב לפתרון ויוביל לפרישתו מן הממשלה; הצעה שהועברה מהליכוד והיתה מוסכמת על שרי הממשלה נענתה מצידו בשלילה

(צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

השר גדעון סער שפרש ממפלגתו של בני גנץ, הקים את סיעת הימין הממלכתי ודרש להצטרף כחבר לקבינט המלחמה, מתקדם לקראת פרישה מהממשלה לאחר שסירב להצעה אותה קיבל מהליכוד במטרה לפתור את המשבר.

על פי הפרסום של מורן אזולאי בווינט, הציעו בליכוד לסער להצטרף לקבינט המלחמה רק כמשקיף לא קבוע ולא כחבר של ממש, זאת בדומה לשרים בכירים אחרים שמוזמנים לדיונים מפעם לפעם. סער סירב להצעה שהיתה מקובלת על השרים בן גביר וסמוטריץ', וככל הנראה יפרוש מהממשלה בימים הקרובים במידה ולא יימצא פתרון לסוגיה.

כזכור לפני כמעט שבועיים סער הודיע שהוא דורש להצטרף לקבינט המלחמה, על מנת "להשפיע על המדיניות של ניהול הלחימה", לצד של ראש הממשלה נתניהו והשרים גלנט וגנץ.

גנץ הודיע שהוא מסרב לשנות את הרכב הקבינט המצומצם, שהיה תנאי שלו להצטרפות לממשלת החירום, וגם נתניהו מצידו לא הראה נכונות לצרף את סער, מכיוון שהוא עשוי לאתגר אותו דווקא מימין.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

5 תגובות
5
יוסף
25.03.24

יאלה תיפרוש ימשיך לפתות אותך הרגע שאתה פורש הפקט הדימינו ואין ממשלה

הצטרפו אלינו