צה"ל מאשר

אחרי מרדף של שעות: חוסל המחבל מהפיגוע בדולב

בתום מרדף של 5 שעות, כוחות צה"ל תקפו וחיסלו את המחבל שביצע את פיגוע הירי בדולב הבוקר. במהלך חילופי האש לוחם אחד נפצע קשה ושניים נוספים נפצעו באורח קל

אחרי מרדף של שעות: חוסל המחבל מהפיגוע בדולב
צילום: (צילום: דובר צה"ל)

דובר צה"ל אישר היום (שישי) כי מסוק קרב תקף וחיסל את המחבל שביצע את הפיגוע סמוך לדולב הבוקר, זאת בתום מרדף שנמשך מספר שעות.

צפו בתיעוד מחיסול המחבל:

חיסול המחבל דולב
חיסול המחבל דולב

לפי הודעת דובר צה"ל, "הבוקר מחבל ירה לעבר כלי רכב ישראלי בסמוך לצומת הפרסה שבחטיבת אפרים, לוחמי צה"ל בליווי כלי טיס של חיל האוויר, פתחו במרדף וניהלו חילופי אש מול המחבל. במהלך המרדף מסוק קרב תקף את המחבל וחיסל אותו בשטח סבוך במרחב הצומת".

כפי שפורסם מוקדם יותר, מחבלים פתחו באש הבוקר לעבר מיניבוס באזור צומת הפרסה בבנימין ליד היישובים דולב וטלמון. לא היו נפגעים באירוע. עם זאת, במהלך חילופי הירי מול המחבל לוחם אחד נפצע קשה ועוד שניים באורח קל.

בהמשך דווח כי המחבל שביצע את הפיגוע הוא מג'האד מנצור בן ה-32, אשר ישב בעבר בכלא בישראל כאסיר של תנועת הפת"ח. לפני כעשר שנים התפטר מתפקידו כאיש המשמר הנשיאותי הפלסטיני של ראש הרשות אבו מאזן.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

1 תגובות
1
זבל אנושי
22.03.24

יאללה, עכשיו להפציץ את ביתו יחד עם כל הכפר

הצטרפו אלינו