לפיד נגד נתניהו: "הבעיה היא אצלך"
ברקע הסערה סביב דבריו של ראש הממשלה שטען כי הבעיה בהסברה מול הממשל האמריקאי הינה חוסר בכוח אדם שיודעים להתבטא באנגלית, ראש האופוזיציה יאיר לפיד ענה לנתניהו כי הבעיה היא אצלו

(צילום: אוליבייה פיטוסי\פלאש 90)
ראש האופוזיציה יאיר לפיד עקץ (שלישי) את רה"מ נתניהו אחרי שטען כי הבעיה בהסברה מול ארה"ב נובעת מהיעדר אנשים שיודעים לחבר מילים באנגלית.
בציוץ ברשת ה-X ציין לפיד: "מר נתניהו, קבל טיפ ניהולי: אם במשך 15 שנה בשלטון לא הצלחת להקיף את עצמך באנשים שיודעים לחבר מילה-במילה – הבעיה היא אצלך".
כפי שפורסם מוקדם יותר, נתניהו נשאל בועדת החוץ והביטחון האם נעשה מספיק בתחום ההסברה בארה"ב וענה שלא. לדבריו, הסיבה לכך היא שלא מדובר רק בשאלה של כסף – אלא שפשוט אין אנשים. "אתה מוקף באנשים שלא יודעים לחבר מילה במילה באנגלית, צריך למצוא", ציין ראש הממשלה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
4 תגובות - 4 דיונים
מיין לפי
1
נו באמת מה...
יאיר | 19-03-2024 17:05
נו באמת מה כבר ניתן לצפות
זה נתניהו ששני משפטים רצופים שלו אינם אמת
2
לא רלוונטי לביביסטיים...
גדליה | 19-03-2024 17:24
לא רלוונטי לביביסטיים , האנגלית שלהם פחות טובה משל סמוטריץ...
3
ומי מינה את אותם אנשים שאינם מסוגלים להתבטא?
אבן חלדון | 19-03-2024 18:44
נתניהו, דאגת להרחיק כל אדם בעל כשרונות ועשית הכל כדי למנות חדלי אישים שאינם מסוגלים לחבר שתי מילים גם בעברית. אתה אשם.
4
איש קטן ופתטי לפיד
לוחם | 19-03-2024 19:02
איש קטן ופתטי לפיד ,וחסר בגרות תרתי משמע