חדשות

השר קרעי נגד שופט העליון: "נותן רוח גבית לחמאס"

השר שלמה קרעי תקף את שופט העליון חאלד כבוב בעקבות אמירתו על הקלת תנאי הכליאה של מחבלי הנוח'בה. קרעי תקף ואמר: "כבוב נותן רוח גבית לחמאס ומעניק ״בונוס״ לטרוריסטים שיישארו בכלא"

השר קרעי
השר קרעי | צילום: דני שם טוב, דוברות הכנסת

שר התקשורת שלמה קרעי תקף את שופט העליון חאלד כבוב בעקבות הדיווח שהתפרסם מוקדם יותר היום (שני) כי שופט בית המשפט העליון, חאלד כבוב טען שצריך להקל על תנאי הכליאה של מחבלי הנוח'בה שביצעו את הטבח ב-7.10.

קרעי על השופט כבוב
קרעי על השופט כבוב| צילום: השר קרעי תוקף את השופט כבוב (צילום: דוברות השר)

השר קרעי תקף ואמר: "החמאס רצח וטבח את בנינו ובנותינו ומנסה לאלץ אותנו לשחרר רוצחים מהכלא בתמורה לחטופינו, והשופט כבוב נותן רוח גבית לחמאס ומעניק ״בונוס״ בעיסקה גם לטרוריסטים שיישארו בכלא".

קרעי הוסיף ודרש: "הוועדה לבחירת שופטים חייבת להתכנס כדי להדיח את השופט כבוב באופן מיידי".

השופט כבוב: הקלה על מחבלי הנוח'בה בשביל- "אכיפה שיוויונית"

כאמור המתקפה הזו מגיעה לאחר שפורסם כי השופט חאלד כבוב דן לאחרונה בהארכת מעצרו של מחבל שנתפס מרכיב מטעני צינור ומטעני נפץ נוספים עם הכוונה לפגוע בשוטרים ואזרחים יהודים. במהלך הדיון פנה השופט אל נציגי התביעה וטען בפניהם ולפרוטוקול כי על התביעה לקחת בחשבון את שחרורם של השותפים לפשע במסגרת עסקת חטופים עם חמאס, וכתוצאה מכך עליהם להסכים להקלה בתנאיו של המחבל והעברתו למעצר בית.

השופט כבוב המשיך וטען בפני התובעים כי שחרור נאשמים בטרור בהקשרים של עסקת חטופים צריך להביא גם להקלה עם הנאשמים שלא שוחררו, למען שמירה על "אכיפה שיוויונית".

תגובות

2
2
רמי
18.03.24

לך לעזה עם הרבנים שלך...

1
א
18.03.24

גדעון סער המטורף מינה את כבוב!עוד מפסיקותיו- סער הפסיכוטי, שגנץ מינה כמספר 2 במפלגתו וכסגנו - מינה את שופט העליון חאלד כבוב שהורה לשחרר ממעצר ערבי שאנס באופן ברוטלי יהודיה,ציטוט: כי הוא ביצע את מעשיו ללא שימוש באלימות פיזית משמעותית"! כבוב גם הורה לשחרר למעצר בית את שייח יוסף אלבז שיזם את פרעות הערבים בלוד בזמן שומר החומות,בטענה ש "חלף הזמן והרוחות נרגעו". בנו של כבוב, עו"ד, עודד את הפורעים בלוד בשם הדת!!