אחרי פרישת סער מהמחנה הממלכתי, בן גביר דורש להיכנס לקבינט המלחמה.
הערב הטיל השר גדעון סער פצצה פוליטית, כשהודיע על פירוק המחנה הממלכתי והתפצלות מחדש לתקווה חדשה. סער דרש להיכנס לקבינט המלחמה, והדלפה מלשכת ראש הממשלה אמרה כי נתניהו שוקל בחיוב לצרף אותו לקבינט המצומצם.
בעקבות כך, גורמים בסביבת השר בן גביר מסרו הערב: "אם נתניהו ייענה לדרישת סער להצטרף לקבינט הקטן – השר בן גביר ידרוש גם להצטרף. חייבים לשנות את הקונספציה של הקבינט הקטן ולהוביל להכרעה".
גנץ לסרוגים: קבינט המלחמה בהרכב הקיים שלו הוא נכון
לפני כחודש שאלנו את גנץ על התעקשותו שלא להכניס את סמוטריץ' לקבינט המלחמה. בדבריו הפתיע כששיבח את סמוטריץ' וסיפר על התנהלותו בישיבות הקבינט המורחב.
"אני חושב שהשר סמוטריץ' משמיע לא מעט דברי טעם" אמר גנץ. "אני מקשיב לדבריו בקשב רב במהלך הדיונים בקבינט ובכלל".
צפו בדבריו של גנץ
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
במענה לשאלה על שילובו של סמוטריץ' בקבינט המלחמה, גנץ אמר כי הוא "חושב שקבינט ניהול המלחמה בהרכב הקיים שלו הוא קבינט נכון בהיקף ובהרכב שלו. ממילא כל ההחלטות הקובעות, אחרי שהן עוברות את שלב הדיון הראשוני בקבינט ניהול המלחמה, מגיעות לקבינט הרחב – שהוא זה שמוסמך לקבל אותם".
"נראה לי שאנחנו עובדים במתווה שהוא מאד נכון" הדגיש השר. "בכלל, אני רוצה להגיד לך – כל פעם שאני יכול להגיע להסכמות עם מישהו, זה לא מאכזב אותי, אלא משמח אותי".
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
שנדע את העדפותיו
גנץ צריך לפתח עמוד שדרה ולהגיד לביבי שאם בן גביר בפנים הוא בחוץ. שביבי יבחר בפני העם את מי הוא מעדיף: בן גביר או גנץ
08:40 13.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ביבי לחיץ
השמים הם הגבול למי שבא בדרישות
03:59 13.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
.
בתגובה ל: ביבי לחיץ
מה לעשות ... לחופש יש מחיר ... והוא כנראה "מדינת ישראל" ...
08:22 13.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר