משפחתו של החטוף איתי חן ז"ל שהתבשרה היום כי בנם נרצח ונחטף בשבעה באוקטובר מסרה הצהרה לתקשורת כי לא יקיימו הלוויה ולא ישבו שבעה עד שתחזור גופת בנם ויתר החטופים והחטופות.
וכך מסרו: "בצער רב קיבלנו אמש עדכון מצה"ל על כך שבננו היקר, סמל ראשון איתי חן ז״ל, נפל בקרב ב 7.10, הרבצ״ר קבע את מותו לאחר בחינה של כלל הממצאים ועל בסיס מידע מהימן.
לא נקיים הלוויה ולא נשב שבעה עד להחזרתו של בננו איתי.
אנו קוראים לראש ממשלת ישראל למלא את חובתו המוסרית, הערכית והיהודית ולהחזיר את בננו לקבורה כגיבור כפי שהוא ראוי לה. נמשיך להוביל ולקחת חלק במאבק להחזרת כל 134 החטופים והחטופות שלא חזרו.
תודה לכל מי שתמך וליווה אותנו ב- 158 ימים קשים מנשוא. כיום בכאב רב הצטרפנו למשפחת הקורבנות של ה 7.10 ולא נעצור עד שכל החטופים ישובו לחיק משפחותיהם.
חגית, רובי, רועי ואלון חן, משפחת ישראלי, משפחת חן ומשפחת רביב"
מוקדם יותר היום דובר צה"ל התיר לפרסום כי סמל איתי חן, בן 19 מנתניה, הוכר כחלל צה"ל החטוף בידי ארגון טרור. גופתו מוחזקת על ידי חמאס ברצועת עזה.
חן ז"ל היה לוחם בגדוד 75, 'עוצבת סער מגולן' (7), ושירת בבסיס נחל עוז. הוא נפל בקרב ב-7 באוקטובר ונחטף על ידי מחבלי החמאס לשטח הרצועה – כשכעת הרבצ"ר קבע את מותו לאחר בחינה של כלל הממצאים ועל בסיס מידע מהימן.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
רק בן 19. כל החיים היו לפניו
נתפלל שיובא לקבר ישראל במהרה
20:11 12.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חמד של בחור
תנחומינו למשפחה
19:18 12.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רק אומרת
ה" ינקום את דמם של כול נרצחי 7.10.23 לא נשכח ולא נסלח למרצחים המתועבים.
18:59 12.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר