חדשות בעולם

ביידן על החייל שנרצח: "אנחנו הרוסים מהבשורות"

נשיא ארה"ב ג'ו ביידן הגיב להודעת צה"ל על הירצחו של החייל החטוף איתי חן, וסיפר על פגישתו עם בני משפחתו בבית הלבן: "אף אחד לא צריך לסבול אפילו לא עוד יום אחד של מה שהם עברו"

ביידן על החייל שנרצח: "אנחנו הרוסים מהבשורות"
צילום: (צילום: אריה לייב אברמס/פלאש90)

נשיא ארה"ב ג'ו ביידן הגיב היום (שלישי) להודעת צה"ל על הירצחו של החייל החטוף איתי חן, אשר היה בעל אזרחות אמריקנית. בדבריו סיפר על פגישתו עם בני משפחתו של איתי בבית הלבן והתחייב לפעול לחזרתם של כל החטופים מהשבי בעזה.

"אנחנו, רעייתי ג׳יל ואני, הרוסים מהבשורות על כך שהאזרח האמריקני איתי חן נרצח על ידי מחבלי חמאס במהלך מתקפת הטרור הברוטלית ב-7 באוקטובר" אמר ביידן. "אביו של איתי ואחיו פגשו אותי בבית הלבן בדצמבר האחרון וחלקו איתי את הצער וחוסר הוודאות שהם חוו כאשר הם התפללו לחזרת יקירם. אף אחד לא צריך לסבול אפילו לא עוד יום אחד של מה שהם עברו".

חדשות סרוגים

"בסוף הפגישה הם העניקו לי חנוכיה שתזכיר שהאור תמיד יגבר על החושך, והרשע אף פעם לא ינצח" הוסיף וסיפר. "ביום הזה, שבו אנו מצטרפים לבני משפחתו של איתי באבל על האובדן הטרגי הזה, אני חוזר על הבטחתי למשפחות החטופים: אנחנו איתכם, לא אפסיק לעבוד עד שהם יחזרו הביתה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

3
3
ביידן
12.03.24

אבל מדוע אתה מפריע להגיע למטרה?

2
שירי מנתניה
12.03.24

לא מאמינה לו. מי שבוכה על הריגתם של 30,000 עזתים, שזה מספר שקרי שהחמאס פירסם, הוא לא איש של אמת. מעדיפה את טראמפ.

1
ביידן משכמו ומעלה
12.03.24

הלוואי עלינו כזה מנהיג